Skrivbordslösning för effektiv arbetsplatsdesign

Skrivbordslösning för effektiv arbetsplatsdesign

Skrivbordslösning för effektiv arbetsplatsdesign

Vi finns tillhands när ni behöver en skrivbordslösning för effektiv arbetsplatsdesign. 

Skrivbordslösning för effektiv arbetsplatsdesign
Skrivbordslösning för effektiv arbetsplatsdesign 1

Skrivbordslösning för effektiv arbetsplatsdesign krävs när kontoret ständigt förändras och utvecklas med nya lösningar. Det ger möjligheter för att anpassa arbetsplatser efter sina olika behov. En perfekt arbetsplatsmiljö är ett enkelt sätt att skapa nya arbetsplatser. Dessutom ett stort antal alternativ för arbetsplatsplanering och en önskad grad av integritet.

Vi introducerar det nya skrivbordssystemet ROUND som lovar en win-win-situation.Genom möjligheten att organisera arbetsplatser i stora öppna kontor. Samtidigt gör det att du effektivt kan använda kontorsutrymmet och enkelt skapa bekväma arbetsplatser. De kan antingen vara öppna eller erbjuda större integritet för att passa ditt teams behov. Detta system erbjuder allt du behöver för att skapa effektivt designade arbetsplatser.

Få dina kontorsmöbler i 3D

Varför inte utnyttja denna eminenta tjänst. För det första kommer ni att i förväg se hur kontorsmöblerna kommer att passa in och var de kan placeras bäst. För det andra kan färger och former enkelt justeras med ett par knapptryckningar. Till sist får ni en uppfattning om hur den konstruerade färgersättningen kommer att bli. Dessutom så ser man till att använda sina lokaler på det effektivt sätt.

Skrivbordslösning för effektiv arbetsplatsdesign 2

Från enkla skrivbord till bänkbord för samarbete

 

Skrivbordslösning för effektiv arbetsplatsdesignr baserat på antalet anställda och arten av de utförda arbetsuppgifterna allt från enstaka skrivbord till bänkbord. De senare är mycket populära eftersom de gör det möjligt för både små och stora team att skapa en arbetsyta som är idealisk för samarbete.

Att lägga till skrivbordsskärmar på vanliga arbetsplatser är ett utmärkt sätt att säkerställa en högre nivå av integritet för anställda, samtidigt som de ger dem tillräcklig frihet att dela sina idéer med andra arbetskamrater.

.

Skrivbordslösning för effektiv arbetsplatsdesign 6

Inspirerad av rundade former

ROUND med inspiration från den rundade designen och strävar efter att ge våra kunder ett större val. Den skiljer sig från Ercomi,s produktportfölj som hittills mest har bestått av rektangelformade skrivbord och mötesbord. Allt började från runda metallrörsben som senare blev produktens främsta särdrag. Den RUNDA identiteten förstärks ytterligare av skrivbordet med snyggt rundade kanter. De genpmgående böjda formerna är behagliga att ta på och uppmuntrar till närmare samarbete och utbyte av idéer mellan team medlemmar.

Hållbara akustiska skrivbordsskärmar

 

Skrivbordssystemet inkluderar dessutom skärmar med rundade former, som är den centrala linjen i ROUND-designen. Skrivbordsskärmar är gjorda av PET-filt, ett mjukt och lätt men ändå väldigt starkt och hållbart material. Slutligen år mer än 50 % av PET-filten gjord av återvunnen plast, så den är även lämplig för återvinning. Detta hållbara material har utmärkta ljudabsorberande egenskaper och är därför ett användbart verktyg för att skapa akustisk komfort på arbetsplatsen. RUNDA PET skrivbordsskärmar i olika bredder och höjder, olika färger och mönster skapar mysig arbetsplatsatmosfär och passar harmoniskt in i olika kontorsinredningar.