Skrivbord Västerås

AIR-skrivbord är det de tunna metallbenen som ger en känsla av lätthet och samtidigt säkerställer deras hållbarhet och stabilitet. Minimalistiska AIR-design, genomtänkta lösningar, kombinationer av olika strukturer och färger

Skrivbord Västerås verkar som om de flyter i tunn luft

Skrivbord Västerås med de tunna metallbenen som ger en speciell känsla av lätthet. Minimalistiska design med genomtänkta lösningar, kombinationer av olika strukturer och färger – allt detta ger mer kreativ frihet för arkitekter som designar kontor.

  • Ercomi AIR
  • Ercomi AIR
  • Skrivbord Västerås DIA160

Viktiga råd för välmående

Det visar sig nämligen på att stillasittande är en av vår tids stora hälsofaror och att vi mår bra av att variera arbetsställningen. Ett rörligt skrivbord är därför att föredra för dig som har långa dagar. Att kontinuerligt byta mellan en sittande och stående ställning under dagen är ett bra sätt att aktivera kroppen. Ercomi skrivbordslösningar får oss att må bättre – både på kort och lång sikt.

Gratis ritnings hjälp i 3D

Gratis ritnings hjälp i 3D – Vi rekommenderar dig att utnyttja denna förmånliga tjänst. Vi erbjuder den till alla våra kunder så att ni kan se i förväg hur möbleringen kommer att att se ut och placeras i . Färger och former kan enkelt justeras med ett par knapptryckningar. Så ser ni hur färgersättningen tar sig ut. Till sist så ser man till att använda lokalerna på det effektivaste sättet. Vår ritnings tjänst är dessutom väldigt användbart när flera personer är inblandade, med varierande tycke och smak.

En stor fördel är att du kan får ett budget underlag för att se vad allt kommer att kosta. Vi kan erbjuda alternativ när det gäller finansiering. Ni kan välja mellan. att hyra eller köpa