Individual

Classic 4000

Om du har en personlig arbetsplats och din dag består av långa perioder av sittande är Classic 4000 det bästa ergonomiska valet för dig. Stolen ställs in efter dina individuella behov och ger en perfekt kombination av rörelse, stöd och avlastning – hela dagen.

Lättanvänd och ergonomisk arbetsstol för dig som tillbringar större delen av arbetsdagen sittandes.

Classic 7000

Lättanvänd och ergonomisk arbetsstol för dig som tillbringar större delen av arbetsdagen sittandes. Stolens unika syncroglide-gunga följer naturligt dina rörelser så att din rygg aldrig tappar kontakten med ryggstödet.

Classic 7000 Wide

Ergonomisk komfort för dig som vill ha en bredare stol och tillbringar större delen av arbetsdagen sittandes. Stolens unika syncroglide-gunga följer naturligt dina rörelser så att din rygg aldrig tappar kontakten ryggstödet.

Focus R4

Balanserad och hög sittkomfort för en eller flera användare som behöver sitta avslappnat under längre perioder. Med ett självformande ryggstöd i RelActive, bred sits och en unik knäledsgunga får du en perfekt ergonomisk arbetsställning. Kombinationen av avslappning stöd och rörelse håller dig pigg under långa såväl som korta arbetspass.