Kontorsstol Active 3.0

Kontorsstol Active 3.0

Kontorsstol ACTIVE 3.0 Är utrustad med avancerade mekanismer som gör det möjligt för dig att luta kroppen bakåt. Då ryggstödet går att säkerställa rörelser i ditt bäcken, höfter, överkropp, axlar och nacke. Dessutom får  ryggen stöd i varje ögonblick. även när du ändrar din kroppsposition. Det dynamiska stödet låter dig släppa dina spända muskler och minimera risken för skador.

Inte minst är stolarna utformade så att de kan matcha de naturliga kurvorna i din rygg och minska onödiga tryck, t.ex. under dina knän.

Kontorsstol Active 3.0
Ordinarie pris 7 995,-

Kampanjpris: 5.995,-

Gällande mervärdesskatt tillkommer.

Organisation
Vem ska vi kontakta

Notera att

Viktigt att du ställer in stolen så att den passar just dig och din kropp. 

Prova vår nya stol innan du och din kropp bestämmer hur ni kommer att sitta de närmaste åren. 

Ergonomi små inställningar på kontorsstol Active 3.0
– stora skillnader

  • Det är viktigt att du är noga med att ställa in din stol rätt för att få full nytta av de ergonomiska egenskaperna.
  • Sätt dig lätt bakåtlutad, ca 15 grader. Denna  inställning tycker de flesta är skönast, oavsett stolstyp. Ställningen är stabil och avlastar kroppstyngden mot stolen.
  • Sitt långt bak på sitsen. Det ger dig full kontakt med ryggstödet så att ryggstödet ger stöd och avlastning där det ska. Se till att din sittdyna inte är för långt utdragen så att du inte når ryggstödet.
  • Hitta en lagom höjd i förhållande till golvet – inte för högt. Du ska kunna sitta helt intill ryggstödet och aningen bakåtlutad och nå ned till golvet med fötterna. Detta för att skapa balans i stolen och minska trycket på låren

En ergonomisk och bekväm kontorsstol vilket är viktigt – många människor tillbringar 8 timmar eller mer på att sitta i samma stol.  Denna stol har hög komfort.

5/5