Konferensstolen Wait

Konferensstolen Wait

Konferensstolen Wait med sin moderna design, materialitet och lätta men ändå hållbara konstruktion är WAIT-stolar ett utmärkt val för konferens- och träningsrum, besöks eller kontorsutrymmen som används för middagar och avkoppling. Välj från ett urval av plast-, tyg- eller konstläderalternativ för att sätta en livlig touch till din interiör.

konferensstolen wait

3 modeller och oändliga kombinationer

 

WAIT besöks- och konferensstols design är ett enkelt sätt att skapa lekfulla och färgglada utseenden genom att kombinera plast, tyg eller konstläder.

konferenstolen wait
Wait

Plast solo

 

Denna stoldesign har en plastsits och rygg. Dess subtilt perforerade baksida säkerställer andningsförmåga och extra hållbarhet eftersom den är gjord av glasfiberförstärkt plast. Tack vare sina materialegenskaper är dessa stolar lätta att underhålla och rengöra och gör ett utmärkt val för offentliga utrymmen eller matplatser. Den som föredrar klassiska färger kan välja design i svart, vit eller grå plast. Om du vill skapa ett färgstatement i din inredning kan du satsa på djärva färger som grönt, blått eller rött.

Plast och tyg duo

 

Designen kombinerar en perforerad plastrygg och en sits klädd i tyg eller konstläder för att säkerställa extra komfort. Du kan skapa flera kombinationer i olika färger och snygg design av plast, tyg eller konstläder som ger ditt kontor en iögonfallande touch.

Tyg solo

 

I denna stoldesign är både sitsen och ryggen klädda i tyg eller konstläder för extra komfort. Denna typ av stol har klädsel i tyg eller konstläder i valfri färg som passar bra med plastramen på rygg och sits.

Konferensstolen Wait i 3 basalternativ

WAIT besöks- eller konferensstolar finns i tre olika underrede i kromat stål, var och en designad för olika funktioner. De kan enkelt anpassas till dina färgkombinationer.

Den traditionella fyrbensbasen är idealisk för konferens- och träningsrum. Stolarna med en bas med fyra ben finns också tillgängliga med armstöd med ett valfritt vridbart konferensbord fäst vid dem. Allt för användarens bekvämlighet. När de inte används kan stolarna staplas upp till 6 för enkel förvaring för att effektivt utnyttja utrymmet.

Den fribärande ramen skapar en lätt och elegant look och är idealisk för besöksområden. Den är också perfekt för träningsrum, eftersom sådana stolar lätt kan grupperas i rader med hjälp av speciella beslag för att säkerställa deras ordnade arrangemang i det inre utrymmet. De kan också staplas upp till 10 stolar åt gången.

En bas med fyra ben på hjul utformad för rörlighet möjliggör enkel förflyttning. Inom kontorsutrymmet som gör det möjligt att flytta stolen från en plats till en annan utan att lyfta den..

konferensstolen wait
Planerar du för en stor konferens?

WAIT-stolen är ditt mest praktiska val. Slutligen för att se till att stolarna i dina konferens- eller träningslokaler inte bara är visuellt tilltalande och välordnade. Utan också underlättar underhåll, transport och förvaring. Du kan också välja en valfri vagn designad för stolförvaring och transport. Den rymmer 10 stolar med fyrbensbas eller 16 stolar med fribärande ram.