Konferensstol Zero

Konferensstol ZERO

Konferensstol Zero en mycket enkel,  elegant. Framförallt en väldigt bekväm stol. Designen är modern, bekväm och prisvärd. 

Konferensstol Zero Pris xxxx,-

Gällande mervärdesskatt tillkommer.

Organisation
Vem ska vi kontakta

Konferensstol Zero

Beskrivning

Konferensstol Zero är ultralätt på grund av materialen som används. Armstöd är integrerade i ramen, en svart ram med ett 5-stjärnigt hjulkors. Omslaget är ljusgrått eller svart MESH, en genialisk tygteknologisk kvalitet från välrenommerade Krall + Roth, Tyskland. Detta är en elegant konferensstol, modern och extremt bekväm.

Ergonomi små förändringar
– stora skillnader

  • Det är viktigt att du är noga med att ställa in din stol rätt för att få full nytta av de ergonomiska egenskaperna.
  • Sätt dig lätt bakåtlutad, ca 15 grader. Detta är den ställning som de flesta tycker är skönast, oavsett stolstyp. Ställningen är stabil och avlastar kroppstyngden mot stolen.
  • Sitt långt bak på sitsen. Det ger dig full kontakt med ryggstödet så att ryggstödet ger stöd och avlastning där det ska. Se till att din sittdyna inte är för långt utdragen så att du inte når ryggstödet.
  • Hitta en lagom höjd i förhållande till golvet – inte för högt. Du ska kunna sitta helt intill ryggstödet och aningen bakåtlutad och nå ned till golvet med fötterna. Detta för att skapa balans i stolen och minska trycket på låren

Till sist

En ergonomisk och bekväm kontorsstol vilket är viktigt – många människor tillbringar 8 timmar eller mer på att sitta i samma stol.  Denna stol har hög komfort.