Konferensstol VENEZIA

Konferensstol VENEZIA

Konferensstol Venezia ger mycket bekvämt sittande till en rimlig kostnad. Den har ett brett användningsområde, väl lämpad för mötes- eller konferensrum, hotell, kantiner eller som gäststol på kontoret.

Konferensstol VENEZIA Pris xxxx,-

Gällande mervärdesskatt tillkommer.

Organisation
Vem ska vi kontakta

Konferensstol VENEZIA

Beskrivning

Venezia finns helklädd i tre olika mönster: släta, stora eller små rör i ryggstödet. Ramen ger en liten, lätt gung, vilket ger en mycket hög komfort för långa möten.  

Ergonomi små förändringar
– stora skillnader

  • Det är viktigt att du är noga med att ställa in din stol rätt för att få full nytta av de ergonomiska egenskaperna.
  • Sätt dig lätt bakåtlutad, ca 15 grader. Detta är den ställning som de flesta tycker är skönast, oavsett stolstyp. Ställningen är stabil och avlastar kroppstyngden mot stolen.
  • Sitt långt bak på sitsen. Det ger dig full kontakt med ryggstödet så att ryggstödet ger stöd och avlastning där det ska. Se till att din sittdyna inte är för långt utdragen så att du inte når ryggstödet.
  • Hitta en lagom höjd i förhållande till golvet – inte för högt. Du ska kunna sitta helt intill ryggstödet och aningen bakåtlutad och nå ned till golvet med fötterna. Detta för att skapa balans i stolen och minska trycket på låren

Till sist

En ergonomisk och bekväm kontorsstol vilket är viktigt – många människor tillbringar 8 timmar eller mer på att sitta i samma stol.  Denna stol har hög komfort.