Konferensbord Ercomi NOVA U

Konferensbord Ercomi NOVA

Konferensbord Ercomi NOVA Ett universellt val

Konferensbord Ercomi NOVA är en del av vårt breda kontorsmöbel system. Även består av skrivbord utan också lagrings-, mötes- och receptionsmöbler. Perfekta för dig som vill skapa arbetsplatser för individuellt eller samarbete. Dessutom för avkoppling. och njuta av ett snyggt och bekvämt kontor.

Intelligenta designade lösningar gör att du kan skapa estetiskt tilltalande och välorganiserade mötesområden. Speciella tillbehör är funktionella tillbehör som kan ha en annan färg än skrivbordet. Dessutom effektivt dölja internet- och elboxar. Dessutom passerar varje kabel under bordet genom horisontella och vertikala kabelkanaler.

Mötesbord kan rymma 6 till 12 personer. Det finns ett alternativ att ställa in ett önskat antal arbetsplatser med hjälp av ytterligare sidopaneler.

  • Konferensbord Ercomi NOVA
  • Konferensbord Ercomi NOVA

Konferensbord att tänka på!

I dagens tider är det hög tid att anpassa sitt konferensbehov. Möten och konferenser blir allt mer teknikintensiva. Videomöten blir allt mer vanligare och därför blir uppkoppling av bildskärmar och projektorer och annan teknik i anslutning till konferensbordet en nödvändighet. Man behöver också några eluttag för att kunna ladda tekniska prylar. Därför är det väl värt att investera i en kabelbox till konferensbordet. När man har långa sittningar är ett höj- och sänkbart konferensbord värt att investera i.

Ercomi FORUM är bord som går att variera, varför inte fällbara bord som dessutom ger en flexibel lösning för verksamheten. Det går att snabbt skapa den rätta funktionen tack vare de fällbara borden. Fällbara runda bord kan vara ett alternativ vid vissa tillfällen. Med hjälp av vagnar blir det lätt att anpassa lokalen. Man kan ta fram och bort borden på ett enkelt sätt.

Vi erbjuder ett brett sortiment av konferensmöbler. Allt ifrån fasta, fällbara bord och staplingsbara stolar mm. De flesta produkterna finns även i lager för omgående leverans. Konferensmöbler skall vara av hög kvalité samt flexibla och givetvis lätta att flytta runt..

Ljus, ljud

Gardiner av ull tar effektivt ner ljudbrus och ger möjlighet till snabb mörkläggning. Dessutom en varm känsla av ombonad. Det finns olika färger och en design för varje önskemål.

KONTORSMÖBLER MED SNABB LEVERANS

Är ni i full färd med att inreda ert nya kontor och behöver nya kontorsmöbler? Hos oss kan ni hitta kontorsmöbler med snabb leverans. I vårt breda sortiment hittar ni allt som behövs i moderna kontorsmiljöer. Vi byter även in de möbler som ni har idag, som ni inte har behov av längre.

Gratis ritnings hjälp i 3D

Vi rekommenderar dig att utnyttja denna eminenta tjänst. Då kan ni se i förväg hur möblerna kommer att passa in och var de placeras bäst. Färger och former kan enkelt justeras med ett par knapptryckningar då får ni en uppfattning om hur färgersättningen kommer att bli inte minst så ser man till att använda sina lokaler på det effektivt sätt.

Det är dessutom ett bra verktyg när ni är flera personer som är inblandade i planeringen med varierande tycke och smak.

En stor fördel är att du kan får ett budget underlag för att se vad allt kommer att kosta.

Ercomi finansiering.

Allt fler företagare och verksamheter blir allt mer medveten om vikten av en stark likviditet. Vill du slippa binda kapital och anstränga din likviditet? Då kan det vara bättre att finansiera utrustning och lösningar externt istället för med egna likvida medel. Finansiering via Release används när man har behov av en viss typ av utrustning men inte nödvändigtvis behöver äga den. Det innebär, som du kan se i beskrivningen över Finansiella Produkter, många fördelar för din verksamhet oavsett om det är ett företag eller offentlig sektor.

Hyra

Hyra är anpassad för utrustning där den tekniska utveckling går snabbt eller som ska bytas med jämna mellanrum som t ex möbler eller annan inredning som mediaprodukter.

Vi levererar och monterar med egen personal på orter


Värmland

Karlstad, Arvika, Säffle, Sunne, Hagfors, Torsby, Filipstad, Karlskoga och Kristinehamn.

Västmanland

Arboga, Fagersta, Kolbäck, Hallstahammar, Hällefors, Kopparberg, Köping, Kungsör och Lindesberg.

Södermanland

Eskilstuna, Strängnäs, Flen, Katrineholm, Nyköping, Trosa och Oxelösund.   Närke Örebro, Askersund, Hallsberg, Kumla och Laxå. 

Stockholm, Göteborg och Malmö

Enligt avrop