KAB Seating Director

KAB Seating Director White-Line Svart skinn inkl armstöd och nackstöd i svart skinn

KAB Seating Director levereras i svart skinn inkl. armstöd och nackstöd. En 24- timmars stol som primärt är avsedd för övervakning – och kontrollstationer. Utförande i läder som erbjuder maximal slitstyrka och komfort.

Ordinarie pris 10 144,-

Gällande mervärdesskatt tillkommer.

Organisation
Vem ska vi kontakta

KAB Seating Director

KAB Seating Director, White-Line Svart skinn inkl armstöd och nackstöd i svart skinn

Denna stol levereras i svart skinn inkl. armstöd och nackstöd.

24-timmarsstol primärt avsedd för övervakning- och kontrollstationer. Utförande i läder som erbjuder maximal slitstyrka och komfort. KAB Seating Director är en robust kontorsstol anpassad för hård belastning och passar lika bra i bevakningscentraler, dygnet runtverksamhet som för det exklusiva kontoret och för personer som väger över 100 kg (klarar upp till 200 kg).

KAB Seating Director

utvecklades för riktigt tuffa förhållanden och användes därför till en början framförallt inom fordonsindustrin – exempelvis till förarutrymmen i skogs- och lastmaskiner, där de används än idag. Som namnet antyder är Excecutive KAB:s premiumstol.

Ergonomi små förändringar
– stora skillnader

  • Det är viktigt att du är noga med att ställa in din stol rätt för att få full nytta av de ergonomiska egenskaperna.
  • Sätt dig lätt bakåtlutad, ca 15 grader. Detta är den ställning som de flesta tycker är skönast, oavsett stolstyp. Ställningen är stabil och avlastar kroppstyngden mot stolen.
  • Sitt långt bak på sitsen. Det ger dig full kontakt med ryggstödet så att ryggstödet ger stöd och avlastning där det ska. Se till att din sittdyna inte är för långt utdragen så att du inte når ryggstödet.
  • Hitta en lagom höjd i förhållande till golvet – inte för högt. Du ska kunna sitta helt intill ryggstödet och aningen bakåtlutad och nå ned till golvet med fötterna. Detta för att skapa balans i stolen och minska trycket på låren

Till sist

En ergonomisk och bekväm kontorsstol vilket är viktigt – många människor tillbringar 8 timmar eller mer på att sitta i samma stol.  Denna stol har hög komfort.

5/5