Förvaring

Underbar enkelhet

Dessa skåp är en del av det breda och universella kontorsmöbelsystemet NOVA. Enkla och ergonomiska lösningar är idealiska för att sätta upp stora kontorslokaler och hjälpa till att skapa en sammanhängande interiörstil.

Nova

Minimalistisk stil – obegränsade möjligheter

En bekväm och modern arbetsmiljö bör vara både ergonomisk och högteknologisk och samtidigt välorganiserad. Det är bäst att se till att dina kontorsmaterial och personliga tillhörigheter är nära till hands men inte kommer i vägen. Detta gör att anställda kan skapa en personlig arbetsplats som får dem att känna sig bekväma.

BOXI lagringstorn är en enkel och universell lösning utformad för att tillgodose alla kontorsmässiga behov för de dagliga behoven på kontoret. Tack vare lagringskapaciteten kan den justeras för att tillgodose anställdas specifika lagringsbehov och säkerställer att allt nödvändigt är inom räckhåll. Ett stängt lagertorn gör en individuell arbetsplats välorganiserad och attraktiv.

Din valfrihet!

Detta modulära lagringssystem hjälper dig att skapa en välorganiserad och modern arbetsmiljö. Vi erbjuder ett brett utbud av lagringslösningar och funktionalitet så att du kan välja eller skapa anpassade skåp som bäst passar ditt kontor.

Det enkla valet

Oändliga kombinationer

Du kan enkelt kombinera olika skåp och skapa din egen unika design. En bra idé är att kombinera olika typer av strukturer: vävtap, melamin och naturlig faner.

Lekfulla färger

Lägg till en touch av lekfull stil till ditt arbetsutrymme genom att integrera fler färger! Välj mellan ett brett utbud av vävtyg för att skapa önskade färgkombinationer som kommer att smälta in i ditt kontor.

Brett utbud av skåp
Vi erbjuder ett urval av skåp som finns i olika typer och i så många som 6 olika höjder. 
Njut av en full frihet att välja den som passar dig bäst!

Skåp med skjutdörrar är perfekta för dig som vill använda sina kontorslokaler effektivt.
Bokhyllor hjälper dig att skapa en hemtrevlig och avslappnad atmosfär.
Om du behöver en mängd olika alternativ för lagring av dokument och kontorsmaterial, är skåp med gångjärnsdörrar ditt bästa val.