ercomi-kontorsstol-malmstolen

Malmstolen

Malmstolens ergonomiska sittlösningar är vetenskapligt utvecklade för att möta kraven för morgondagens kontor. Eftersom hälsan utgör kärnan i alla organisationer tjänar varje modell i vårt sortiment ett speciellt syfte och behov. Upptäck våra olika serier och läs mer om modellerna nedan.

Invidual

Focus

Active

Idividual
Focus

Individual –
designad bara för dig

Individual är serien med några av våra mest exklusiva och ergonomiskt avancerade stolar. Då stolarna ställs in efter din naturliga ryggprofil riktar de sig främst till dig som har en personlig arbetsplats och där din dag består av långa perioder av sittande. För att ge dig de bästa ergonomiska förutsättningarna ligger över 20 års erfarenhet och grund i vetenskapliga rapporter bakom Individuals unika utformning. Stolarna är godkända att sitta i hela dagen och kan även justeras efter dig med ryggproblematik eller en befintlig ryggskada.

Focus –
när du behöver koncentration

På dagens aktivitetsbaserade arbetsplatser finns ett stort behov av att kunnat gå undan för djup koncentration. Därför är Focus-serien är utvecklad för att du, eller någon av dina kollegor, ska få högsta sittkomfort och rörlighet redan efter ett fåtal inställningar. Ryggen är självformande och sitsen har en mjukt rundad vattenfallsfront vilket främjar blodcirkulationen och minskar risken för tryck mot nerver och blodkärl i knäveck. Det gör att du kan sitta och fokusera ostört under hela arbetsdagen om du så vill. Modellerna finns i två olika utföranden, med hög- och mediumrygg

.

Active – för kontor i rörelse

Utvecklade för att passa upp till 95% av alla ryggprofiler gör Active-serien perfekt för rum och arbetsstationer med en eller flera användare. Du vill kunna sitta skönt oavsett sittställning och röra dig snabbt och lätt när det behövs. R3 och R2 är ergonomiska kontorsstolar där ryggstödets fjädrade system och gungans självbalanserande funktion automatiskt positionerar dig i en ergonomiskt korrekt sittställning. Active High5 är marknadens enda ståstödsstol som ger fullt stöd för ryggen. Den fungerar lika bra på en aktiv workshop som för medellångt koncentrerat arbete vid skrivbord.

Håll dig fokuserad idag – och resten av ditt arbetsliv

Vårt mål är att skapa ett mänskligare arbetsliv där redskapen formas efter människan och arbetssituationen – inte tvärtom. Därför sker all vår utveckling med människans behov och förutsättningar som utgångspunkt. Resultatet blir sittlösningar som förebygger och lindrar skador samtidigt som de håller dig pigg och fokuserad längre.

Classic 4000
Individual Classic 4000
Individual Classic 7000
Individual Classic 7000
Focus R4
Active R2
Active R3

Låna en stol

En ny stol kan vara skön att sitta i när man provar den en stund i butik. Men hur kroppen känns efter att ha tillbringat några dagar i stolen är väldigt svårt att avgöra genom en kort provsittning. Helst ska du prova arbetsstolen på din egen arbetsplats. Då märker du fort om den passar dig och dina behov.

Därför erbjuder vi provstolar på alla våra modeller som vi helt utan kostnad kör ut till din arbetsplats. Vi hjälper dig att ställa in den så att den passar dig och visar hur du använder alla funktioner. Efter en vecka hör vi av oss igen och frågar hur du upplevt din stol.

Generöst? Kanske, men eftersom åtta av tio väljer att behålla stolen är det värt det. Fyll i formuläret eller ring oss på 020 33 66 00