Ercomi VIND Låg rygg

Ercomi VIND Låg rygg erbjuder en kombination av ergonomiska funktioner, funktionalitet och unik design.

Ercomi VIND med låg rygg, njut av funktionalitet som aldrig förr!

Ercomi WIND är en familj av stolar som erbjuder en kombination av ergonomiska funktioner, funktionalitet och unik design.  De fins höga svängbara och besökarstolar som är designade för rörligt och effektivt arbete. VIND erbjuder praktiska lösningar för dagens moderna kontor som ville ha av en enhetlig och modernt design.

WIND Kontorsstol är dessutom det bästa valet för dig som tillbringar större delen av din arbetsdag. Sitter mycket men som värderar komfort.

  • Ercomi VIND
  • Ercomi VIND
  • Ercomi VIND
  • Ercomi VIND
  • Ercomi VIND

Ercomi VIND högstolar är en oumbärlig del av en dynamisk arbetsmiljö.

Ercomi VIND ger flexibel lösning

 En sak är tydlig det är viktigt att byta kroppsställning under dagen. För att och undvika att stanna i samma position under längre tid. Dessutom är VIND bra eftersom den enkelt kan anpassas till olika arbetsinställningar. Oavsett om det är ett sittbord, ett högt skrivbord eller receptionsdisk.

Håller dig bekväm och säker

Med sin mjuka, bekvämt formade säte och ergonomiskt utformade nätstöd. År VIND-stolar bekväma att sitta på även under långa perioder. Ringformad benstöd med justerbar höjd gör att du kan justera VIND stolen till din höjd och behålla en korrekt sittposition. Dessutom och undvika obehaglig rygg- och nacksmärta.

Minimalistisk och funktionell nätdesign

Ryggstödet med ett flexibelt nät anpassar sig lätt till den naturliga formen på användarens rygg. Det estetiska andningsbara nätmaterialet garanterar komfort hela dagen, oavsett vilken sittplats du använder.