Ercomi VIND Hög

Ercomi VIND hög

Välj Ercomi VIND Hög och njut av funktionalitet som aldrig förr!

Välj Ercomi VIND Hög som erbjuder en kombination av ergonomiska lösningar, funktionalitet och unik design. Ercomi VIND Hög är en svängbar arbetsstol och besöksstol utformad för rörligt och effektivt arbete. När ni väljer Ercomi VIND Hög får ni dessutom en arbetsstol med ergonomiska lösningar lämpade för moderna kontorsutrymmen.

WIND högstolar är en oumbärlig del av en dynamisk arbetsmiljö.

Rörlig och flexibel arbetsinställning

Rörlig och flexibel arbetsinställning är kravet på ergonomi och hög sitt komfort i moderna kontorsutrymmen som ständig förändras. Precis som vår förståelse för vilken arbetsmiljö som är bäst. Det är viktigt att byta kroppsställning under hela dagen och undvika att stanna i samma position under längre tid. Ercomi VIND högstol är med sin rörlighet och flexibilitet ett givet alternativ då den är enkelt kan anpassas för ett mångsidigt användande.

Ercomi VIND håller dig bekväm och säker

Välj Ercomi VIND Hög som är speciell med sin mjuka och bekvämt formade sits. Givetvis ingår det ergonomiskt utformade ryggstödet. Med Ercomi VIND hög så får du en stol som är bekväm under långa arbetspass. Ringformad benstöd med justerbar höjd gör att du kan justera stolen till din höjd. För att behålla ett korrekt sittposition och undvika obehaglig rygg- och nacksmärta. 

Välj justerbart svankstöd – karakteristisk funktion som skapar stolens identitet

Den italienska designstudion Baldanzi & Novelli Designers ville skapa ett element som skulle ge deras stol en unik karaktär och skapa sin identitet. Därför bestämde de sig för att skapa VIND-stolar med ett omedelbart igenkännligt transparent X-formigt svankstöd som inte bara bidrar till stolens estetiska utseende utan också fyller en mycket viktig funktion.

Samma stol, olika karaktär

Ercomi VIND erbjuder tre typer av svankstöd. De skapar en annan typ av karaktär för varje arbetsstol. Välj den som passar dina behov bäst och upplev maximal komfort hela tiden. Du kan kombinera olika stolalternativ för en koordinerad look för att skapa en harmonisk totaleffekt.

Välj Ercomi VIND hög me maximal funktion

Välj minimalistisk och funktionell nätdesign

Ryggstödet med ett flexibelt nät anpassar sig lätt till den naturliga formen på användarens rygg. Det estetiska andningsbara nätmaterialet garanterar komfort hela dagen, oavsett vilken sittplats du använder.

Välj Ercomi VIND hög med innovativt stickat nät

Välj Innovativt stickat nät

Välj Ercomi VIND hög så får du ett ryggstöd med ett unikt stickat nät skapat av en italiensk designstudio Baldanzi & Novelli designers.  Det stickade nätet är tillverkat med banbrytande teknik som gör att vi kan tillverka stolar med söm lösa ryggstöds hörn så att inget skrotmaterial lämnas kvar. Ett nätduk stickas individuellt för varje stol.

Välj Ercomi VIND hög i en trevlig färg

Välj visuellt slående stoppat ryggstöd

Välj Ercomi VIND hög med ryggstödet som är utformat med principerna om ergonomisk sittplats i åtanke för att säkerställa maximal arbetsplatskomfort. Ryggstödet finns i olika tygalternativ.