Ercomi VIND Besöksstol

Ercomi VIND Besöksstol, njut av funktionalitet som aldrig tidigare!

Ercomi VIND Besöksstol

Ercomi VIND Besöksstol är en familj av stolar som erbjuder en kombination av ergonomiska funktioner, funktionalitet och unik design.  De fins höga svängbara och besökarstolar som är designade för rörligt och effektivt arbete. VIND erbjuder praktiska lösningar för dagens moderna kontor som ville ha av en enhetlig och modernt design.

Ercomi VIND Besöksstol är dessutom det bästa valet för dig som tillbringar större delen av din arbetsdag. Sitter mycket men som värderar komfort.

  • Ercomi vind besöksstol
  • Ercomi vind besöksstol
  • Ercomi vind besöksstol
  • Ercomi vind besöksstol
  • Ercomi vind besöksstol

Kontinuerlig men tydlig design

Ercomi VIND Besöksstolhar designats av den italienska designstudion Baldanzi & Novelli Designers. Besöksstolens ryggstöd följer uppdragstolens linjer och designprinciper och har samtidigt vissa unika funktioner. En av huvudfunktionerna är dess enhetliga utformning inklusive strukturen på rygg och armstöd samt det klädda sätet.

Ercomi VIND Besöksstol passar in i alla kontorsmiljöer

Vind besöksstolar är extremt mångsidiga och passar perfekt för mötes-, konferens- eller mottagningsområden. Dessa stolar finns i fyra olika basalternativ som enkelt kan anpassas till olika kontor.

Oavsett vilken typ av stol du väljer utifrån dina önskemål. Kommer alla att se bra ut på ditt kontor. Viktigast av allt, var och en av dem kommer att få dig att känna dig bekväm. Då kan du koncentrera dig fullt ut på mötet dagordning eller utbildningsämnen.

Besöksstolar med fyra ben skapar en visuellt slående och elegant kontorsmiljö. Idealisk för samarbete och mötesplatser även om de inte är upptagna av kontorsarbetare.

Besöksstolar med en elegant fyrstjärnig kryss. Ger en visuellt slående och elegant kontorsmiljö. Den är idealisk för samarbete- och möten även om de inte är upptagna av kontorsarbetare.

 Denna typ av stolar är perfekt för kontorsutrymmen som används för långa möten där du vill ha en plats att koppla av under pauser.

En svängbar stol med en femstjärnig kryss på hjul är ett idealiskt val inte bara för mötesrum utan också för en arbetsyta som används för kortvariga uppgifter. Denna typ av stol möjliggör enkel rörelse, medan en höjd justeringsfunktion är utformad för att enkelt tillgodose olika användares behov

Subtilt eller djärvt mittstycke

Välj från ett brett utbud av klädsel alternativ färger för att skapa precis rätt stämning som matchar din kontorsinredning. Med mjuka, pastellfärgade nyanser kan du skapa en snygg, minimalistisk stil, medan livliga färger ger en lekfull touch på ditt kontor.

Välj produktmaterial och färgkombinationer som passar ditt kontor och kompletterar interiörlösningarna.