Ercomi TYST Rum S

Öppna kontorslandskap betyder mer utrymme, mer ljus, mer frihet och … mer buller i arbetsmiljön. Varje dag möter de anställda allt större problem med att hitta en lugn plats att hålla möten, ha telefonsamtal eller helt enkelt fokusera på visst arbete. ”Ett rum i ett rum” är ett enkelt sätt att hålla störande störningar i buller och öka medarbetarnas produktivitet.

Ercomi TYST Rum är en oas av tystnad mitt i ett modernt kontor.  Dess utom gör det möjligt att fokusera under telefonsamtal eller videokonferenser. Er kreativitet kräver att man inte distraherar andra.

Mindre buller, mindre kaos

Flerskikts väggkonstruktion Ercomi TYST Rum, har hermetisk dörr och tak garanterar ljudisolering. Det inre skiktet på panelerna är tillverkat av högklassigt akustiskt material som eliminerar eko och har utmärkta ljudabsorptions egenskaper. De klädda utsidan blockerar brus effektivt och skapar en akustiskt optimerad arbetsmiljö.

Begräns ainte dig själv och känn dig fri

MÅTT 1074 mm i bredd, 938 i djup och 2 150 i höjd, Ercomi TYST Rum garanterar en hög komfort nivå och möjliggör ett brett utbud av frihet. Interiören kan utrustas med valda sittplatser som enkelt rymmer 2 personer. För användarnas bekvämlighet är rummet utrustat med ett eluttag (USB-A- och C-kontakter).

Micro klimat hjälper dig att koncentrera dig utan att ens märka det

De fyra högkapacitets ventilatorerna säkerställer en korrekt luftflödes hastighet (400 m³ / h) och deras låga driftsbuller är lika tyst som ljudet från löv som rasslar. Kombinationen av de tre LED-lamporna skapar en varm och hemtrevlig atmosfär. En smart styrenhet väljer en optimal ventilations- och belysningsnivå och möjliggör vid behov individuell justering. 

Kreativ frihet att anpassa din design

Ercomi TYST Rum erbjuder en mängd olika designalternativ för att du ska kunna skapa en personlig design och önskad kontorsstämning. Den inre och yttre ytan kan väljas separat. Både melamin och klädsel kan användas för de ytter panelerna. Vårt sortiment av material och färger kompletterar varandra harmoniskt och skapar en varm, hemtrevlig och avkopplande atmosfär.