Ercomi TYST Rum L

Företagets komfortzon!

Det finns många fördelar med att sitta i ett öppet kontorslandskap. För det första att erbjuda gemenskap, för det andra att maximera användandet av kontorsytorna. Med Ercomi TYST, som är en ”kubikformad” möbelserie, kan man skapa ett lättillgängligt rum i rummet så att man kan mötas och bolla idéer med kollegor utan att störa de övriga medarbetarna

Kontakta oss så gör vi en 3D- ritning som visar hur er lösning kan se ut.

Ercomi TYST rum ger en oas av tystnad mitt i det moderna kontoret. Tack Ercomi TYST rum lösningen så har fokus på jobbet aldrig varit enklare. Ercomi TYST rum gör det möjligt för anställda att fokusera under  viktigare telefonsamtal, videokonferenser eller kreativa uppgifter.

Mindre buller, mindre kaos

Flerskikts väggkonstruktion Ercomi TYST Rum, hermetisk dörr och tak garanterar ljudisolering. Det inre skiktet på panelerna är tillverkat av högklassigt akustiskt material som eliminerar eko och har utmärkta ljudabsorptions egenskaper. De klädda utsidan blockerar brus effektivt och skapar en akustiskt optimerad arbetsmiljö.

Begräns inte dig själv och känn dig fri

Att komma in och ut ur det tysta rummet är enkel. Ercomi TYST rum som mäter 2,548 mm i bredden, 1764 i djupet och 2 150 i höjden, har en hög komfort och har ett brett utbud av frihet. Det är enkelt anpassas till en mängd olika aktiviteter. Ercomi TYST rum är på 10 m³. Vilket ger dig friheten att skapa en personlig miljö som passar dina behov bäst. Välj ett vanligt bord eller ett högt bord för dina olika möten. Varför inte ett soffbord som enkelt kan passa fyra personer för avslappnade sammanträden. 

Microclimate hjälper dig att koncentrera dig utan att ens märka det

Faktum som är viktigt är luftventilations och belysningslösningarna. De tio ventilatorerna med hög kapacitet säkerställer en korrekt luftflödes. Hastighet (500 m³ / h) och deras låga driftsbuller är lika tyst som ljudet från löv som prasslar. Kombinationen av de sex LED-lamporna skapar en varm och hemtrevlig atmosfär. En smart styrenhet väljer en optimal ventilations- och belysningsnivå och möjliggör vid behov individuell justering. 

Kreativ frihet att anpassa din design

Ercomi TYST rum- erbjuder en mängd olika designalternativ för att du ska kunna skapa en personlig design och önskad image. Den inre och yttre ytorna kan designas separat, både melamin och tyg kan användas för de yttre sidorna. Vårt sortiment av material och färger kompletterar varandra och skapar en varm, hemtrevlig och avkopplande atmosfär.

Placeras mitt i lokalen eller nära väggen, som en fristående akustisk enhet eller som en enhet av enheter.