ercomi surf

Ercomi Surf 2022

NYHET

Surfa på en våg med Ercomi Surf

Ercomi SURF – den nyaste medlemmen i vår stol familj. 
När det gäller stil och komfort finns det inget behov av kompromisser. Denna stol erbjuder allt.

Föregående
Nästa

Ercomi Surf – En inspirerande design

Det första intrycket är alltid viktigt.  Ercomi SURF kommer definitivt att sticka ut från mängden tack vare dess huvudsakliga särdrag – en tilltalande ryggsilhuett som liknar ett vindsurfingsegel. En unik form i kombination med en palett med livfulla färger skapar en dynamisk atmosfär, ökar produktiviteten och ger vågor av nya idéer till ditt kontor.

Ryggstödet och ländryggstödet på SURF-arbetsstolen skapades av den tyska designern Justus Kolberg. Justus är känt för att skapa produkter som är i balans med den mänskliga formen och som kan framkalla känslor. Med dessa aspekter i åtanke – SURF är inget undantag. Denna stol är en perfekt blandning av utmärkt design och obestridlig sittkomfort.

Designern har fått många utmärkelser inklusive IF Hannover Design Award, Red Dot Design Zentrum NRW, IDEA Gold Award och Japanese Good Design Award.

”Design kombinerar enkelhet, elegans, modernitet och komfort”

Justus Kolberg

Ercomi Surf

En mångsidig arbetsplatslösning

Numera kan en arbetsplats inte bara definieras av ett särskilt utrymme på ett kontor. När allt fler anställda arbetar hemifrån ökar ständigt efterfrågan på en bekväm och funktionell arbetsuppställning. Tack vare sin moderna design, anpassningsbara funktioner och det stora urvalet av färger passar SURF-arbetsstolen lätt i alla kontors- och hemmiljöer. Lägg till stil i interiören genom att blanda och matcha olika toner i ryggstödsramen och mesh, ländryggsstöd, armstöd, bas, samt sittklädsel.

Ett unikt nät för SURF

Med den nya SURF-arbetsstolen kommer den nya Runner Mesh. Maskdesignen kombinerar funktionalitet och estetik på ett överraskande och exklusivt sätt. De var designade för att ge möblerna en inbjudande och spännande yta, och med sitt uppdaterade färgutbud utökar de möjligheterna att integrera tyget i klädsel för olika omgivningar.

reaterbart material
Det estetiska andningsbara materialet säkerställer ett konstant luftflöde som förhindrar överhettning av ryggen.

En speciell 3D-struktur
Nätet har en distinkt tredimensionell struktur som ger denna stol ett levande element och ett individuellt utseende.

Mjukt och lätt
Det mjuka och lätta nätverket anpassar sig efter kontur på användarens rygg och ger en trevlig och bekväm upplevelse hela dagen.

Bred färgpalett
Det nya tyget ger 9 olika färger som ger frihet för kreativa kombinationer. Stolen i neutrala jordtoner passar perfekt i alla moderna interiörer medan ljusa färger ger kontoret en oumbärlig accent.

Ercomi Surf
Ercomi Surf 3
Ercomi Surf 5

Finjustera din komfortnivå

SURF-justeringsfunktioner:

Höjdjusterbart ländryggstöd
Ett flexibelt ryggstödsnätmembran anpassar sig till ryggens naturliga kurvor medan det höjdjusterbara ländstödet ger en korrekt hållning när du sitter. Denna stol ger en trevlig sittupplevelse även för de mest krävande användarna. 

2D- eller 3D-armstöd
Ge ordentligt stöd för dina armar och axlar medan du arbetar långa timmar vid skrivbordet. SURF kan levereras med antingen två eller tre riktningar mjuka pad armstöd som enkelt kan justeras för den mest bekväma upplevelsen. 

Synkroniseringsmekanism med ryggstödsbegränsning eller ryggstödslåsning

Stolen finns med två olika alternativ för synkroniseringsmekanism (antingen ryggstödsbegränsning eller ryggstödslåsning) som ger harmoniserade rörelser av sätet och ryggstödet, så att användaren kan välja en individuell sittposition. Dessutom har en mekanism med rygglåsning en negativ tiltfunktion som hjälper till att minska nedre ryggtrycket.

Upp till 100 mm sätesdjupsjustering

Sätets djupjustering möjliggör anpassning av stolen baserat på användarens storlek. Att flytta sätet in och ut minimerar trycket på låren och ger korrekt ryggstöd samtidigt som kroppsvikten fördelas jämnt över sittdynan.

LutningsspänningsjusteringMed den här funktionen kan du styra hur lätt stolen lutas, beroende på din vikt och den kraft som används för att luta dig tillbaka.

Inget onödigt

Eftersom ”Ercomi i Sverige” lutar mot en mer hållbar produktion levereras denna stol delvis monterad. Detta skapar mindre avfall och minskar antalet resurser som används. Dessutom minimerar det monteringskostnaderna och tiden eftersom stolen kan förberedas för användning i några få enkla steg och inte kräver några extra verktyg.

Ercomi Surf
Ercomi Surf