ERCOMI

Ercomi som partner

Ercomi som partner: Ger er inspirerande kontorsinredningar – det är det vi fokuserar på.

Viktigt att veta.

Vi arbetar just nu för fullt med vår hemsida. Vi beklagar att vissa störningar kan uppstå. Här kommer du att hitta kompletta priser och nyheter en shop där du kan göra din egen priskalkyl m.m . Kika in då och då så ser du hur den förändras. Vi tar tacksamt emot ideér och synpunkter från dig. Ex Vad vill du att vi förtydligar eller sortiment du kanske saknar. Välj Ercomi som partner

Ökad koncentration och kommunikation löser –
Ercomi som partner

Två av de huvudsakliga åtgärder som sker på kontoret – koncentration och kommunikation – Det kräver avdelade zoner för att säkerställa att anställda arbetar effektivt utan att störa varandra. Ett tyst rum, ett företagsbibliotek, en monter med akustiska väggar, mötesrum i olika storlekar, projekt- och kreativa arbetsplatser eller soffor som ligger i det öppna utrymmet – en anställds val av arbetsstation borde bero på vilken typ av uppgift de utför på det. ögonblick. Det är också värt att ge anställda tillgång till en avkopplingszon.

Det är en strategisk och klok investering att göra nya lösningar ändra läge eller ordna om interiören. Det kan ge ert företag många fördelar. Dessutom kan det underlätta arbetet som görs. Även att locka till sig nya talanger och behålla värdefulla medarbetare i organisationen. En visuellt tilltalande kontor gör ett gott första intryck, men det ” är inte allt. För att uppnå önskad effekt bör projektet baseras på hårddata.

Vi har kunskap, praktisk erfarenhet och möjligheter som står bakom vårt unika kunnande. Vi rekommenderar våra kunder att ordna utrymmen genom att välja effektiva lösningar och produkter. Upptäck utmaningar från andra kontor och ta reda på hur vi kan lösa dem tillsammans.

Ercomi som partner hjälper er att optimera era utrymmen.

Det perfekta kontoret är resultatet av ett kreativt arrangemang. Tillvägagångssättet basera vi på en arbetsmiljöanalys som vi genomför i förväg. Denna kombination är främsta nyckeln, för ett effektivt och lyckat resultat. 

Vi hjälper er att utforma era utrymmen så att de uppfyller behoven hos en er. Vi hjälper er skapa utrymmen som stöder, motiverar och inspirerar anställda att komma med innovativa idéer.

Vilken kontorstyp passar just er?

Ett mobilkontor, ett öppet utrymme eller ett kontor baserat på ett aktivitets baserat koncept med användning av skrivbordsdelning – Hur ska du fördela områden för kommunikation, koncentration, administration och avkoppling. Många frågor uppstår i planering och designstadiet. Här är arrangemangs möjligheter obegränsade. Ercomi som partner stöttar er till bra beslut som tas.

Representanter för olika generationer arbetar tillsammans

Ercomi som partner hjälper er då ni har olika generationer som arbetar tillsammans. De ska känna sig bekväma. De äldre föredrar vanligtvis stängda rum där de kan känna sig trygga, medan de yngre föredrar att arbeta i ett team och ha tillgång till Internet och alla nödvändiga kontorsutrustning. Det är också viktigt att ta hänsyn till arbetsstilarna för olika avdelningar och samspelet mellan dem. Ercomi som partner hjälper er då