ERCOMI

Ercomi som partner

Ercomi som partner: Ger er inspirerande kontorsinredningar – det är det vi fokuserar på.

Viktigt att veta.

Vi arbetar just nu för fullt med vår hemsida. Vi beklagar att vissa störningar kan uppstå. Här kommer du att hitta kompletta priser och nyheter en shop där du kan göra din egen priskalkyl m.m . Kika in då och då så ser du hur den förändras. Vi tar tacksamt emot ideér och synpunkter från dig. Ex Vad vill du att vi förtydligar eller sortiment du kanske saknar. Välj Ercomi som partner

Ökad koncentration och kommunikation löser –
Ercomi som partner

Två av de huvudsakliga åtgärder som sker på kontoret – koncentration och kommunikation – Det kräver avdelade zoner för att säkerställa att anställda arbetar effektivt utan att störa varandra. Ett tyst rum, ett företagsbibliotek, en monter med akustiska väggar, mötesrum i olika storlekar, projekt- och kreativa arbetsplatser eller soffor som ligger i det öppna utrymmet – en anställds val av arbetsstation borde bero på vilken typ av uppgift de utför på det. ögonblick. Det är också värt att ge anställda tillgång till en avkopplingszon.

Det är en strategisk och klok investering att göra nya lösningar ändra läge eller ordna om interiören. Det kan ge ert företag många fördelar. Dessutom kan det underlätta arbetet som görs. Även att locka till sig nya talanger och behålla värdefulla medarbetare i organisationen. En visuellt tilltalande kontor gör ett gott första intryck, men det ” är inte allt. För att uppnå önskad effekt bör projektet baseras på hårddata.

Vi har kunskap, praktisk erfarenhet och möjligheter som står bakom vårt unika kunnande. Vi rekommenderar våra kunder att ordna utrymmen genom att välja effektiva lösningar och produkter. Upptäck utmaningar från andra kontor och ta reda på hur vi kan lösa dem tillsammans.

Ercomi som partner hjälper er att optimera era utrymmen.

Det perfekta kontoret är resultatet av ett kreativt arrangemang. Tillvägagångssättet basera vi på en arbetsmiljöanalys som vi genomför i förväg. Denna kombination är främsta nyckeln, för ett effektivt och lyckat resultat. 

Vi hjälper er att utforma era utrymmen så att de uppfyller behoven hos en er. Vi hjälper er skapa utrymmen som stöder, motiverar och inspirerar anställda att komma med innovativa idéer.

Vilken kontorstyp passar just er?

Ett mobilkontor, ett öppet utrymme eller ett kontor baserat på ett aktivitets baserat koncept med användning av skrivbordsdelning – Hur ska du fördela områden för kommunikation, koncentration, administration och avkoppling. Många frågor uppstår i planering och designstadiet. Här är arrangemangs möjligheter obegränsade. Ercomi som partner stöttar er till bra beslut som tas.

Representanter för olika generationer arbetar tillsammans

Ercomi som partner hjälper er då ni har olika generationer som arbetar tillsammans. De ska känna sig bekväma. De äldre föredrar vanligtvis stängda rum där de kan känna sig trygga, medan de yngre föredrar att arbeta i ett team och ha tillgång till Internet och alla nödvändiga kontorsutrustning. Det är också viktigt att ta hänsyn till arbetsstilarna för olika avdelningar och samspelet mellan dem. Ercomi som partner hjälper er då

Kontorslokaler att tänka på!

Ercomi som partner är i dagens tider bra att arbeta med när det är hög tid att anpassa sina kontorslokaler. Möten och konferenser blir allt mer teknikintensiva. Videomöten blir allt mer vanligare och därför blir uppkoppling av bildskärmar och projektorer och annan teknik i anslutning till konferensbordet en nödvändighet. Man behöver också några eluttag för att kunna ladda tekniska prylar.

Vi erbjuder ett brett sortiment av konferensmöbler. Allt ifrån fasta, fällbara bord och staplingsbara stolar mm. De flesta produkterna finns även i lager för omgående leverans. Konferensmöbler skall vara av hög kvalité samt flexibla och givetvis lätta att flytta runt..

Ljus, ljud

Gardiner av ull tar effektivt ner ljudbrus och ger möjlighet till snabb mörkläggning. Dessutom en varm känsla av ombonad. Det finns olika färger och en design för varje önskemål.

KONTORSMÖBLER MED SNABB LEVERANS

Är ni i full färd med att inreda ert nya kontor och behöver nya kontorsmöbler? Hos oss kan ni hitta kontorsmöbler med snabb leverans. I vårt breda sortiment hittar ni allt som behövs i moderna kontorsmiljöer. Vi byter även in de möbler som ni har idag, som ni inte har behov av längre.

Gratis ritnings hjälp i 3D

Vi rekommenderar dig att utnyttja denna eminenta tjänst. Då kan ni se i förväg hur möblerna kommer att passa in och var de placeras bäst. Färger och former kan enkelt justeras med ett par knapptryckningar då får ni en uppfattning om hur färgersättningen kommer att bli inte minst så ser man till att använda sina lokaler på det effektivt sätt.

Det är dessutom ett bra verktyg när ni är flera personer som är inblandade i planeringen med varierande tycke och smak.

En stor fördel är att du kan får ett budget underlag för att se vad allt kommer att kosta.

Ercomi finansiering.

Allt fler företagare och verksamheter blir allt mer medveten om vikten av en stark likviditet. Vill du slippa binda kapital och anstränga din likviditet? Då kan det vara bättre att finansiera utrustning och lösningar externt istället för med egna likvida medel. Finansiering via Release används när man har behov av en viss typ av utrustning men inte nödvändigtvis behöver äga den. Det innebär, som du kan se i beskrivningen över Finansiella Produkter, många fördelar för din verksamhet oavsett om det är ett företag eller offentlig sektor.

Hyra

Hyra är anpassad för utrustning där den tekniska utveckling går snabbt eller som ska bytas med jämna mellanrum som t ex möbler eller annan inredning som mediaprodukter.

Vi levererar och monterar med egen personal på orter


Värmland

Karlstad, Arvika, Säffle, Sunne, Hagfors, Torsby, Filipstad, Karlskoga och Kristinehamn.

Närke


Örebro, Askersund, Hallsberg, Kumla och Laxå.

Västmanland

Arboga, Fagersta, Kolbäck, Hallstahammar, Hällefors, Kopparberg, Köping, Kungsör och Lindesberg.

Södermanland

Eskilstuna, Strängnäs, Flen, Katrineholm, Nyköping, Trosa och Oxelösund.  

Stockholm, Göteborg och Malmö

Enligt avrop.