Ercomi RECEPTIONSDISKAR

Ercomi RECEPTIONSDISKAR

Ercomi RECEPTIONSDISKAR innebär en plats för kreativitet, frihet och individualitet när det gäller moderna kontorsmiljöer. Ge det första intrycket just här och det kan ibland påverka framtida affärer. Vi föreslår många olika sätt att göra ditt entré välkomnande, ren, modernt utseende utan skarpa hörn så att din entré ser välkomnande, vänligt och mysig. Slutligen se receptionsdisken som ett visitkort för ditt företag eller varumärke.

Ercomi RECEPTIONSDISKAR

DOMINO

MYSIG

Ercomi RECEPTIONSDISKAR

TERA

Ercomi RECEPTIONSDISKAR

NOVA

KONTORSMÖBLER MED SNABB LEVERANS

Är ni i full färd med att inreda er nya kontor och behöver nya kontorsmöbler? Hos oss kan ni hitta kontorsmöbler med snabb leverans. I vårt sortiment hittar ni skrivbord, både höj- och sänkbara el-skrivbord samt skrivbord som är manuellt höj- och sänkbart. Ni hittar även kontorsstolar och även balanspallar för att få bättre ergonomi och slippa bekymmer.

Ljus, ljud

Gardiner av ull tar effektivt ner ljudbrus och ger möjlighet till snabb mörkläggning. Dessutom en varm känsla av ombonad. Det finns olika färger och en design för varje önskemål.

Ercomi erbjuder gratis ritnings hjälp i 3D

Gratis ritnings hjälp i 3D – Vi rekommenderar dig att utnyttja denna förmånliga tjänst. Så ser ni hur färgersättningen tar sig ut. Till sist så ser man till att använda lokalerna på det effektivaste sättet. Vår ritnings tjänst är dessutom väldigt användbart när flera personer är inblandade, med varierande tycke och smak. En stor fördel är att du kan får ett budget underlag för att se vad allt kommer att kosta. Vi kan erbjuda alternativ när det gäller finansiering. Ni kan välja mellan att hyra eller köpa.