Ercomi OPTIMA Hurts

Ercomi OPTIMA Hurts

Ercomi OPTIMA Hurts Klassisk förvaring

Ercomi OPTIMA Hurts ger dig en smidig och personlig förvaring som är nära till hands vid skrivbordet. OPTIMA låsbara hurtsar för förvaring av dina personliga föremål eller kontorsmaterial. Välj från vårt breda sortiment för att hitta det som passar dina behov bäst. Vi erbjuder hängande hurtsar, mobila hurtsar eller fasta skåp. Designalternativ med minimalistiska handtag eller inga. Det gör att du kan skapa ett snyggt och ”rent” kontor. Du kan dessutom lägga till en lekfull touch på  arbetsplatsen genom att kombinera olika färger på lådorna eller stommen.

Förutom funktionella skrivbords hurtsar erbjuder Ercomi också ett brett utbud av skåp och övre enheter. Erbjudandet inkluderar skåp med skjutdörrar, gångjärns dörrar och glas hängda dörrar, liksom öppna hyllplan, garderober och skåp med lådor. De kan användas för att skapa en varierad men fortfarande mycket sammanhängande och konsekvent helhet.

Melamin (laminat)
Uppbyggnad: Spånskiva klädd med flera lager papperskikt och lim. På den laminerade ytan monteras en film som ger luckan dess utseende, exempelvis högblank färg eller matt ek.  Slutligen får hurtsen ett ytskikt som exempelvis även folieras eller klarlackas.
Fördelar: Priset, med tätt ytskikt håller den länge, kan imitera vilken stil som helst, lätt att hålla ren (slät och blank)

  • Ercomi OPTIMA Hurts

KONTORSMÖBLER MED SNABB LEVERANS

Är ni i full färd med att inreda er nya kontor och behöver nya kontorsmöbler? Hos oss kan ni hitta kontorsmöbler med snabb leverans. I vårt sortiment hittar ni skrivbord, både höj- och sänkbara el-skrivbord samt skrivbord som är manuellt höj- och sänkbart. Ni hittar även kontorsstolar och även balanspallar för att få bättre ergonomi och slippa bekymmer.

Tillfälliga möbler

Tillfälliga möbler – medan vi väntar på att dina möbler ska komma fram kan vi förse dig med de tillfälliga möbler. Det är en utmärkt lösning så att du inte lever genom att vänta på beställda möbler utan att börja ert arbete utan dröjsmål!