Ercomi ONE H Skrivbord

Ercomi ONE H Skrivbord

Ercomi ONE H Skrivbord perfekt för alla kontor!

Ercomi ONE H för en modern och ergonomisk arbetsyta så när du arbetar vid Skrivbord med T-formade ben kommer du att kunna njuta av en rörelsefrihet eftersom det blir mer utrymme under bordet och runt det.

Ercomi ONE H Skrivbord

Manuellt justerbar skrivhöjd

Kan enkelt justeras efter varje användares specifika behov. Med hjälp av en manuell höjd justeringsmekanism kan de anställda välja en önskad skrivbordshöjd från 620 mm till 850 mm.

En utmärkt matchning för ONE H skrivbord

Är uppenbarligen den perfekta matchningen för till ett rörligt skrivbord. Detta gör att du kan se till att ditt arbetsutrymme är både estetiskt och ergonomiskt.

Viktiga funktioner för välmående
Det visar sig alltså att stillasittande är en av vår tids stora hälsofaror dessutom mår vi bra av att variera arbetsställningen. Ett rörligt skrivbord är sålunda att föredra för dig som tillika har långa dagar. Att kontinuerligt byta mellan en sittande och stående ställning under dagen är ett bra sätt att aktivera kroppen. Ercomi skrivbordslösningar får oss att må bättre – både på kort och lång sikt.

Hur ska då skrivbordet vara utformat? Det är självklart en fråga om den övriga arbetsplatsens utformning.

Idag är det vanligt med flera datorer, skärmar. Ritningar o projektunderlag, pärmar m.m. Då är dessutom en större skiva att föredra. För den som bara har en bärbar dator kanske det räcker med ett i mindre storlek, med plats över för annat i rummet.