Ercomi NOVA Wood Skrivbord

Ercomi NOVA Wood Skrivbord

En touch av naturen på ditt kontor med Ercomi NOVA Wood Skrivbord.

Ercomi NOVA Wood Skrivbord är ett bord som ger ditt hemma kontor en känsla av lyx och ger hemtrevnad!

  • Ercomi NOVA Wood Skrivbord

Effektiv användning av olika utrymmen

Ercomi NOVA Wood är perfekt för öppna kontor där du kan ordna olika områden för individuellt eller samarbete, möten och fritidsaktiviteter.

Ercomi NOVA Wood Skrivbord
Ercomi NOVA Wood Skrivbord

Elegant bendesign är nyckelfunktionen i Ercomi NOVA Wood Skrivbord

Varje bord är unikt på grund av massiva ben i aska:

  • Trästruktur och breda tillväxtringar skapar ett distinkt mönster;
  • Målat och lackerat trä avslöjar mönstret ännu mer;
  • Naturligt trä tenderar att ändra sin färg över tid.

Vilken karaktär avslöjar ditt kontor?

NOVA Träskrivbord ger dig möjlighet att skapa en önskad kontorsstil oavsett om du vill att den ska förmedla en känsla av värme och hygge, likna en modern loftinredning eller skapa en atmosfär av subtil lyx. Välj bland ett brett utbud av stationära datorer och strukturer de som bäst passar dina behov.

Att tänka på!

Vanliga raka skrivbord har sina fördelar och du kan välja storlek som passar dig. Dessutom där ytan är begränsad. En av många fördelar är att de kan placeras i olika formationer antingen mitt i rummet. Dessutom enkelt kan separeras med hjälp av bordsskärmar eller skärmväggar.  Storleken på bordsskivan avgörs av hur mycket grejer du behöver ha omkring dig när du arbetar. Idag är det vanligt med flera datorer, skärmar. Ritningar o projektunderlag, pärmar m.m. Då är en större skiva att föredra. För den som bara har en bärbar dator kanske det räcker med ett i mindre storlek, med plats över för annat i rummet.


Sitter du många timmar vid ditt skrivbord?

Sitter du många timmar vid ditt skrivbord?
Det visar sig nämligen på att stillasittande är en av vår tids stora hälsofaror och att vi mår bra av att variera arbetsställningen. Ett rörligt skrivbord är därför att föredra för dig som har långa dagar. Att kontinuerligt byta mellan en sittande och stående ställning under dagen är ett bra sätt att aktivera kroppen. Ercomi skrivbordslösningar får oss att må bättre – både på kort och lång sikt.