Ercomi NOVA U Skrivbord

Ercomi NOVA U Skrivbord

Ercomi NOVA U Skrivbord ett universellt val

Ercomi NOVA U Skrivbord en modern klassiker. Även namnet i sig härrörande från det latinska ordet betyder något ”nytt”. Om du ändrar skrivbordsstrukturen eller benfärgen kan du skapa ett helt nytt skrivbord. Den universella designen och det funktionella skrivbordssystemet gör att du kan välja mellan en rad olika skrivbordskonstruktioner och anpassa dem till alla kontor.

Ercomi NOVA U Skrivbord

U-formade ben

Vanliga U-formade ben är en universell designlösning. NOVA-skrivbänkar finns i tre olika utföranden: U-, A- och O-form.

Ercomi NOVA U Skrivbord

Glidande skrivbord

På arbetsplatsen måste vi ofta ta itu med flera kablar för att ansluta olika IT-hårdvara. Välj funktionella NOVA U-skjutbord med ett push / pull-skrivbord. Arrangemanget av kabelkanalen, tillgången till kraftaggregatet och kabelhantering kommer att vara mycket mer bekvämt. Dessa skrivbord är baserade på en mycket enkel princip: för att komma åt kabelkanalen, dra skrivbordet mot dig själv; Om du vill dölja kablarna, tryck helt enkelt på skrivbordet.

Integritet och koncentration

Moderna kontor är främst öppen plan vilket gör det svårare att i själva verket skydda anställda från de negativa faktorer som påverkar deras känslomässiga välbefinnande. Ge dem viss integritet och hjälpa dem att behålla sin koncentration. Alla typer av skrivbord levereras med avdelare som är bäst lämpade för dem. Det finns tre modeller att välja mellan för att passa dina behov: klädsel (ramlös eller med metallram) eller gjord av akrylglas. Det finns också två alternativ för partitioner: melaminpartitioner och akrylglaspartitioner.

Brettgående kontorsmöbelsystem

Ercomi NOVA-systemet omfattar inte bara skrivbord utan dessutom lagrings-, mötes- och receptionsdiskar som är idealiska för dig som vill skapa arbetsplatser för individuellt / samarbete eller för avkoppling och att njuta av ett sammanhängande och bekvämt kontor.

Ercomi NOVA U Skrivbord

Att tänka på!

Vanliga raka skrivbord har sina fördelar och du kan välja storlek som passar dig. Dessutom när det gäller att ytan är begränsad. En av många fördelar är att de kan placeras i olika formationer antingen mitt i rummet. Dessutom enkelt kan separeras med hjälp av bordsskärmar eller skärmväggar.  Storleken på bordsskivan avgörs synnerligen av hur mycket grejer du behöver ha omkring dig när du arbetar. Idag är det vanligt med flera datorer, skärmar, ritningar o projektunderlag, pärmar m.m. Då är en större skiva att föredra. För den som bara har en bärbar dator kanske det räcker med ett i mindre storlek, med plats över för annat i rummet.


Sitter du många timmar vid ditt skrivbord?

Sitter du många timmar vid ditt skrivbord?Det visar sig nämligen på att stillasittande är en av vår tids stora hälsofaror och att vi mår bra av att variera arbetsställningen. Ett rörligt skrivbord är därför att föredra för dig som har långa dagar. Att kontinuerligt byta mellan en sittande och stående ställning under dagen är ett bra sätt att aktivera kroppen. Ercomi skrivbordslösningar får oss att må bättre – både på kort och lång sikt.