Ercomi NOVA U Bänk

Välj det universella designen och det funktionella skrivbordssystemet gör att du kan välja mellan en rad olika skrivbordskonstruktioner.

Ett universellt val

Ercomi NOVA: modern klassiker Även namnet i sig härrörande från det latinska ordet betyder något ”nytt”. Om du ändrar skrivbordsstrukturen eller benfärgen kan du skapa ett helt nytt skrivbord. Den universella designen och det funktionella skrivbordssystemet gör att du kan välja mellan en rad olika skrivbordskonstruktioner och anpassa dem till alla kontor.

U-formade ben

Vanliga U-formade ben är en universell designlösning. NOVA-skrivbänkar finns i tre olika utföranden: U-, A- och O-form.

Glidande skrivbord

På arbetsplatsen måste vi ofta ta itu med flera kablar för att ansluta olika IT-hårdvara. Välj funktionella Ercomi NOVA U-skjutbord med ett push / pull-skrivbord. Arrangemanget av kabelkanalen, tillgången till kraftaggregatet och kabelhantering kommer att vara mycket mer bekvämt. Dessa skrivbord är baserade på en mycket enkel princip: för att komma åt kabelkanalen, dra skrivbordet mot dig själv; Om du vill dölja kablarna, tryck helt enkelt på skrivbordet.

Klöverformat lagarbetsbord

Bänkskrivbord med utskärningar för trådhantering har en klöverliknande form. Idealisk för att skapa ett arbetsområde för ett team på tre personer.

Designad för en dynamisk arbetsyta

Kontorslivet står inte stilla: antalet anställda och arten av deras arbete förändras alltid. Du kan anpassa bänkskrivbord som består av två skrivbord till din kontorsdynamik genom att använda kompletterande partitioner som gör att du enkelt kan öka antalet arbetsplatser.

Integritet och koncentration

Moderna kontor är främst öppen plan vilket gör det svårare att skydda anställda från de negativa faktorer som påverkar deras känslomässiga välbefinnande. Ge dem viss integritet och hjälpa dem att behålla sin koncentration. Alla typer av skrivbord levereras med avdelare som är bäst lämpade för dem. Det finns tre modeller att välja mellan för att passa dina behov: klädsel (ramlös eller med metallram) eller gjord av akrylglas. Det finns också två alternativ för partitioner: melaminpartitioner och akrylglaspartitioner.

Brettgående kontorsmöbelsystem

Ercomi NOVA-systemet omfattar inte bara skrivbord utan också lagrings-, mötes- och mottagningsmöjligheter som är idealiska för dig som vill skapa arbetsplatser för individuellt / samarbete eller för avkoppling och att njuta av ett sammanhängande och bekvämt kontor.