Ercomi NOVA Receptionsdisk

Ercomi NOVA Receptionsdisk

Ercomi NOVA Receptionsdisk skapar ett trevligt och professionellt första intryck. Ibland blir första intrycket en viktig del av det fortsatta samarbetet. Ljusa akrylglasdelar koordineras enkelt med färgpaletten på den allmänna interiören och separerar vertikalt de främre delarna av mottagningsmöblerna: en detalj som gör din kontorsinredning mer elegant och unik. Men till största delen en strikt och formell inredning. Vilket innebär plats för kreativitet, frihet och individualitet när det gäller moderna kontorsmiljöer. Disken är dessutom det första som dina besökare ser när de kommer in på ditt företag. Med ett ord påverkas första intrycket av ditt företag. Slutligen se receptionen som ett visitkort för ditt företag eller varumärke.

  • Ercomi NOVA Receptionsdisk
  • Ercomi NOVA Receptionsdisk

Är dessutom en del av det breda och universella kontorsmöbel systemet.  Resultatet blir att du inte bara kan skapa ett bekvämt väntrum utan till slut ett helt kontor.

Varierande former

Våra diskar finns i olika former. Välj en kombination som bäst passar din kontorslayout.

Dekorativa element

Disken har fina akrylglas insatser som till exempel ger en lekfull touch till din disk.

Ercomi NOVA Receptionsdisk
Omfattande system

Ställ in ergonomiska arbetsstationer, team utrymmen och kundmöten. Produktserien erbjuder dessutom ett brett urval av arbetsbord och mötesbord, skåp och kund mottagningsmöbler.

Slutligen välj produktmaterial och färgkombinationer som passar ditt kontor och kompletterar interiörlösningarna.