Ercomi NOVA O Bänk

Ett universellt val
NOVA: modern klassiker. Även namnet i sig härrörande från det latinska ordet betyder något "nytt". Om du ändrar skrivbordsstrukturen eller benfärgen kan du skapa ett helt nytt skrivbord. Den universella designen och det funktionella skrivbordssystemet gör att du kan välja mellan en rad olika skrivbordskonstruktioner och anpassa dem till alla kontor.

Ett universellt val

Ercomi NOVA: modern klassiker. Även namnet i sig härrörande från det latinska ordet betyder något ”nytt”. Om du ändrar skrivbordsstrukturen eller benfärgen kan du skapa ett helt nytt skrivbord. Den universella designen och det funktionella skrivbordssystemet gör att du kan välja mellan en rad olika skrivbordskonstruktioner och anpassa dem till alla kontor.

O-formade ben

Ercomi NOVA-skrivbänkar finns i tre olika utföranden: U-, A- och O-form. Fyrkantiga skrivbensben får inte arbetsytan att känna sig överväldigande. O-formade skrivbängar är unika genom att du dessutom kan beställa en specialavdelare utformad för tvåsits- och fyrsitsbänk.

Integritet och koncentration

Moderna kontor är främst öppen plan vilket gör det svårare att skydda anställda från de negativa faktorer som påverkar deras känslomässiga välbefinnande. Ge dem viss integritet och hjälpa dem att behålla sin koncentration. Alla typer av skrivbord levereras med avdelare som är bäst lämpade för dem. Det finns tre modeller att välja mellan för att passa dina behov: klädsel (ramlös eller med metallram) eller gjord av akrylglas. Det finns också två alternativ för partitioner: melaminpartitioner och akrylglaspartitioner.

Brettgående kontorsmöbelsystem

NOVA-systemet omfattar inte bara skrivbord utan också lagrings-, mötes- och mottagningsmöjligheter som är idealiska för dig som vill skapa arbetsplatser för individuellt / samarbete eller för avkoppling och att njjuta av ett sammanhängande och bekvämt kontor.

juta av ett sammanhängande och bekvämt kontor.