Ercomi NOVA Hurts

Ercomi NOVA Hurts

Ercomi NOVA Hurts låsbara skåp för förvaring.

Ercomi NOVA Hurts för förvaring som ett exempel på dina personliga föremål eller kontorsmaterial. Välj till exempel låsbara skåp från vårt breda sortiment för att hitta det som passar dina behov bäst. Till sist erbjuder vi hängande skåp, mobila skrivbords skåp eller fasta skrivbords skåp. Skåpen kan levereras med konventionella lådor eller hängande lådor allt för effektiv förvaring.

Designalternativ med minimalistiska handtag eller inga handtag gör att du kan skapa ett snyggt och ”rent” kontor.  Närmare bestämt lägg till en lekfull touch på din arbetsplats. Kombinera olika färger på dörrar tillsammans med skåpramar eller genom att integrera en kudde så att anställda kan få plats i skåpet för en kort vila.

Ercomi NOVA till största delen ett brett spektrum av kontorsmöbler som består av skrivbord, förvaring, möte och när det gäller receptionsdiskar. för möbler som är perfekta för dig som vill skapa arbetsplatser för individuellt / samarbete eller för avkoppling och att njuta av ett sammanhängande och bekvämt kontor

  • Ercomi NOVA Hurts
  • Ercomi NOVA Hurts
  • Vi erbjuder hängande skåp, mobila låsbara skåp för förvaring. Skåpen kan levereras med konventionella lådor eller hängande

KONTORSMÖBLER MED SNABB LEVERANS

Är ni i full färd med att inreda er nya kontor och behöver nya kontorsmöbler? Hos oss kan ni hitta kontorsmöbler med snabb leverans. I vårt sortiment hittar ni skrivbord, både höj- och sänkbara el-skrivbord samt skrivbord som är manuellt höj- och sänkbart. Ni hittar även kontorsstolar och även balanspallar för att få bättre ergonomi och slippa bekymmer.