Ercomi NOVA A

Ercomi NOVA At gör att du kan välja mellan en rad olika skrivbordskonstruktioner och anpassa dem till alla kontor.

Ercomi NOVA en luft av elegans i alla moderna arbetsytor

Ercomi NOVA A modern klassiker Även namnet i sig härrörande från det latinska ordet betyder något ”nytt”. Om du ändrar skrivbordsstrukturen eller benfärgen kan du skapa ett helt nytt skrivbord. Den universella designen och det funktionella skrivbordssystemet. Du kan välja mellan en rad olika skrivbordskonstruktioner och anpassa dem till alla kontor.

Ercomi NOVA A

A-formade ben

A-formade ben kommer säkert att lägga till subtilt utseende och elegans till NOVA A-skrivbord. NOVA-skrivbänkar finns i tre olika utföranden: U-, A- och O-form.

Integritet och koncentration

Moderna kontor är främst öppen plan vilket gör det svårare att skydda anställda från de negativa faktorer som påverkar deras känslomässiga välbefinnande. Ge dem viss integritet och hjälpa dem att behålla sin koncentration. Alla typer av skrivbord levereras med avdelare som är bäst lämpade för dem. Det finns tre modeller att välja mellan för att passa dina behov: klädsel (ramlös eller med metallram) eller gjord av akrylglas. Det finns också två alternativ för partitioner: melaminpartitioner och akrylglaspartitioner.

Ercomi NOVA A ett komplett kontorsmöbelsystem

Ercomi NOVA A systemet omfattar inte bara skrivbord utan också lagrings-, mötes- och mottagningsmöjligheter. De är idealiska för dig som vill skapa arbetsplatser för individuellt / samarbete. Dessutom för avkoppling och att njuta av ett sammanhängande och bekvämt kontor.

Ercomi NOVA A Systemet

Välj och färgkombinationer som passar ditt kontor och kompletterar interiörlösningarna.