Ercomi MOVE

Ercomi MOVE

Ercomi MOVE Ditt bästa beslut!

Ercomi MOVE är ett minimalistiskt, elegant och funktionellt system för kontorsmöbler för en modern ledare. Det hjälper dig att vara på rörelse och vara aktiv även vid ett skrivbord. Fortsätt flytta, håll dig frisk och produktiv.

Att vara en framgångsrik ledare kräver empati och förmågan att motivera medarbetare att växa tillsammans med företaget. I dag måste chefer fatta viktiga beslut som formar vår morgondag. Hur de anställda kommer att arbeta. Vad företagets bidrag till miljöhälsa. En inspirerande och bekväm arbetsplats är avgörande för att uppnå bästa resultat.

  • Ercomi MOVE 5
  • Ercomi MOVE 4
  • Ercomi MOVE 3
  • Ercomi MOVE 2
  • Ercomi MOVE 1

”Move! är en slogan för den moderna människan som representerar segern av rörlighet mot stagnation, dov och att ge efter för negativitet. En riktig modern ledare är driven och öppen för innovation, en kosmopolitisk dikterande hälsosam livsstil och en lärare som formar sin miljö med värdighet. ”Gediminas Juška

Ercomi MOVE

Hälsa är din största rikedom

Ökat intresse för hälsosamt liv har skapat efterfrågan på ergonomiska lösningar. Ergonomi har blivit synonymt med en modern kontorsmiljö och verkställande utrymmen. En ledare är en förebild, en tränare och motivator som är driven och som kan inspirera sina anställda.

Ercomi MOVE-system för kontorsmöbler kombinerar det bästa inom ergonomi och avancerad teknik och är designat för aktiva ledare. 

Minimalism är den nya lyxen

En särskild egenskap hos Ercomi MOVE-verkställande möbler är dess mogna och minimalistiska design. Rena, eleganta linjer, smidiga övergångar och subtila materialkombinationer garanterar en stark visuell inverkan på alla kontor. HPL Fenix-finish, naturlig ek, aska eller valnöts fanér och polerade ytor av rostfritt stål bildar en harmonisk helhet och skapar en känsla av subtil lyx.

Varje detalj är viktig

Ercomi MOVE är en högkvalitativ produkt som sticker ut för sina kompromisslösa standarder för kvalitet i hantverk. Böjda träytor formas med traditionella tillverkningsmetoder och följer högsta kvalitetsstandarder. Delar av olika material förenas med varje detalj i åtanke. Bokhyllor och skåp har utskurna hål med rundade kanter för enkel öppning istället för vanliga handtag. Allt material och lösning som används för dessa möbler har valts för att ge användarna bästa möjliga upplevelse.

Declutter din arbetsplats

MOVE-skrivbordet har en inbyggd växelströmsenhet 110-230V. De dolda trådarna kan nås genom att öppna ett elegant minimalistiskt lock. Trådar och kablar dirigeras genom ett subtilt triangulärt hål med ett original lock i en färg som matchar skrivbordets eller naturliga trä. MOVE-skrivbordet har också en inbyggd trådlös Qi-laddare (15W) för dina smarta enheter.

Ercomi MOVE Allt du behöver

Förutom skrivbord med fast höjd eller höjdjustering, inkluderar MOVE-verkställande möbelsystem också förvaringslösningar för att hålla dina kontorsmaterial och personliga tillhörigheter nära till hands. Skrivbordslådorna med specialinlägg säkerställer ett välorganiserat arbetsområde. Med hjälp av alla element från MOVE-möbelsystemet, inklusive ett skrivbord, en bokhylla, skåp och hyllor, kan du skapa ett representativt och funktionellt verkställande arbetsområde. MOVE möbelsystem är utformat för att tillgodose även de mest krävande behoven hos verkställande kontor.

Välj produktmaterial och färgkombinationer som passar ditt kontor och kompletterar interiörlösningarna.SE MER

MOVE är ett minimalistiskt, elegant och funktionellt system för kontorsmöbler för en modern ledare. Det hjälper dig att vara på rörelse och vara aktiv även vid ett skrivbord. Fortsätt flytta, håll dig frisk och produktiv.

En särskild egenskap hos MOVE-verkställande möbler är dess mogna och minimalistiska design. Rena, eleganta linjer, smidiga övergångar och subtila materialkombinationer garanterar en stark visuell inverkan på alla kontor. HPL Fenix-finish, naturlig ek, aska eller valnötfanér och polerade ytor av rostfritt stål bildar en harmonisk helhet och skapar en känsla av subtil lyx

MOVE-skrivbordet har en inbyggd växelströmsenhet 110-230V. De dolda trådarna kan nås genom att öppna ett elegant minimalistiskt lock. Trådar och kablar dirigeras genom ett subtilt triangulärt hål med ett originalt lock i en färg som matchar skrivbordets eller naturliga trä. MOVE-skrivbordet har också en inbyggd trådlös Qi-laddare (15W) för dina smarta enheter

Förutom skrivbord med fast höjd eller höjdjustering, inkluderar MOVE-verkställande möbelsystem också förvaringslösningar för att hålla dina kontorsmaterial och personliga tillhörigheter nära till hands. Skrivbordslådorna med specialinlägg säkerställer ett välorganiserat arbetsområde. Med hjälp av alla element från MOVE-möbelsystemet, inklusive ett skrivbord, en bokhylla, skåp och hyllor, kan du skapa ett representativt och funktionellt verkställande arbetsområde. MOVE möbelsystem är utformat för att tillgodose även de mest krävande behoven hos verkställande kontor