Ercomi MOTION Skrivbord

Ercomi MOTION Skrivbord

Ercomi MOTION Skrivbord får dig att gå framåt!

Ercomi MOTION Skrivbord Ett elektriskt höjd justerbart skrivbordssystem utformat för en dynamisk arbetsstil. Som ett resultat av regelbunden förändring av kroppshållning så förbättras din hälsa och koncentration. Ercomi MOTION ger ergonomiskt och välorganiserad arbetsplats. Eftersom det ger positiva känslor. Ercomi MOTION är tillgängligt som enkla skrivbord eller bänkskrivbord. Ercomi MOTION är utformade för ett flexibelt arrangemang av arbetsstationer såväl som för individuellt eller grupparbete.

  • Ercomi MOTION Skrivbord
Du kan justera höjden på skrivbordet med en knapptryckning eller via Bluetooth-fjärrkontroll från di

Enkel justering

Du kan justera höjden på skrivbordet med en knapptryckning eller via Bluetooth-fjärrkontroll från din smartphone. Välj en personlig höjd för din bekvämaste arbetsplats och spara dina höjdpreferenser. Genom att använda LINAK-appen kan du också få en påminnelse om att växla mellan sittande och stående positioner.

Ett arbetsbord omges ofta av andra föremål. Medan ett justerbart höjdbord är i rörelse, kan det av misstag kollidera

PIEZO-kollisionsteknik

Ett arbetsbord omges ofta av andra föremål. Medan ett justerbart höjdbord är i rörelse, kan det av misstag kollidera med ett skåp om du sänker ner det hela vägen. För att förhindra detta stoppar kolumnsensorn på tre nivåer automatiskt skrivbordets rörelse om den känner ett hinder i sin väg. Maskinvarubaserad PIEZO-antikollisionslösning begränsar materiella skador om skrivbordet kolliderar med ett fast föremål (för mer information: video , broschyr ).

Ett skrivbord med panelben är perfekt för dig som föredrar mer integritet. Dessa ben täcker visuellt utrymmet under skrivbordet och ger det en estetisk look.

Panelben

Ett skrivbord med panelben är perfekt för dig som föredrar mer integritet. Dessa ben täcker visuellt utrymmet under skrivbordet och ger det en estetisk look.

Moderna kontor är främst öppen plan vilket gör det svårare att skydda anställda från de negativa faktorer som påverkar deras känslomässiga välbefinnande. akustisk

Akustik och koncentration

Moderna kontor är först av allt öppen plan vilket gör det svårare att skydda anställda från negativa faktorer. Eftersom det påverkar deras känslomässiga välbefinnande. På grund av akustisk skrivbordsskärm med fast höjd. Ercomi MODUS är designad för skrivbord. Därför garantera akustisk komfort och hjälper dina anställda att upprätthålla koncentration. Dessutom ger dubbelsidig akustisk skrivbord skärmar dig möjlighet att skapa färgglada kombinationer.

Kika även på!

Ett ergonomiskt och funktionellt skrivbordssystem för sittställning finns som enkel- eller bänkskrivbord. Välj från vårt breda utbud av lösningar för att sätta upp ett elektriskt höjdjusterbart skrivbord som passar bäst för ditt arbetsutrymme. Lätt att välja, lätt att använda och lätt att hålla produktiv under en längre tid.

Ercomi EASY Skrivbord

Ercomi MOTION får dig att gå framåt!
Ett elektriskt höjdjusterbart skrivbordssystem utformat för en dynamisk arbetsstil. En regelbunden förändring av hållning förbättrar ert välbefinnande och koncentration, medan ett ergonomiskt och välorganiserat arbetsutrymme väcker positiva känslor. Systemet är tillgängligt som enkla skrivbord eller bänkskrivbord som är utformade för ett flexibelt arrangemang av arbetsstationer såväl som för individuellt eller grupparbete.

Ercomi MOTION Skrivbord