Ercomi MOTION Bänk

Ett elektriskt höjdjusterbart skrivbordssystem utformat för en dynamisk arbetsstil. En regelbunden förändring av hållning förbättrar ditt välbefinnande

Ercomi MOTION får dig att gå framåt!

Ett elektriskt höjdjusterbart skrivbordssystem utformat för en dynamisk arbetsstil. En regelbunden förändring av hållning förbättrar ert välbefinnande och koncentration, medan ett ergonomiskt och välorganiserat arbetsutrymme väcker positiva känslor. Systemet är tillgängligt som enkla skrivbord eller bänkskrivbord som är utformade för ett flexibelt arrangemang av arbetsstationer såväl som för individuellt eller grupparbete.

Du kan justera höjden på skrivbordet med en knapptryckning eller via Bluetooth-fjärrkontroll från din

Individuell justering

Du kan justera höjden på skrivbordet med en knapptryckning eller via Bluetooth-fjärrkontroll från din smartphone. Varje anställd som arbetar vid bänkskrivbordet kan justera sitt höjd separat. Du kan spara dina höjdpreferenser för den mest bekväma arbetsplatsen. Genom att använda LINAK-appen kan du också få en påminnelse om att växla mellan sittande och stående positioner.

Ett arbetsbord omges ofta av andra föremål. Medan ett justerbart höjdbord är i rörelse, kan det av misstag kollidera med ett skåp om du sänker ner det hela vägen. För att förhindra detta stoppar

PIEZO-kollisionsteknik

Ett arbetsbord omges ofta av andra föremål. Medan ett justerbart höjdbord är i rörelse, kan det av misstag kollidera med ett skåp om du sänker ner det hela vägen. För att förhindra detta stoppar sensorn med tre nivåer automatiskt skrivbordets rörelse om den känner ett hinder i sin väg. Maskinvarubaserad PIEZO-antikollisionslösning begränsar materiella skador om skrivbordet kolliderar med ett fast föremål

Funktionella kabelhanteringslösningar

Dagens arbetsutrymmen kan inte föreställas utan flera elektroniska enheter. Därför står vi oundvikligen inför en fråga om vad vi ska göra om röran som orsakas av alla dessa el- och internetkablar? MOTION desking system har utformats med särskilt fokus på funktionella kabelhanteringslösningar som kan anpassas till dina specifika behov.

Dagens arbetsutrymmen kan inte föreställas utan flera elektroniska enheter. Därför står vi oundvikligen inför en fråga om vad vi ska göra om röran som orsakas av alla dessa el- och internetkablar? MOTION desking system har utformats med särskilt fokus på funktionella kabelhanteringslösningar som kan anpassas till dina specifika behov.
Ercomi MOTION-skrivbord erbjuder ett urval av två olika benkonstruktioner. H-formade metallben ger ett mer generöst utrymme för rörelse och förvaring.

Ben design

Ercomi MOTION-skrivbord erbjuder ett urval av två olika benkonstruktioner. H-formade metallben ger ett mer generöst utrymme för rörelse och förvaring. De som önskar mer integritet kan välja ett skrivbord med panelben som visuellt täcker utrymmet under skrivbordet och ger en estetisk look till det.

Akustik och koncentration

Moderna kontor är främst öppen plan vilket gör det svårare att skydda anställda från de negativa faktorer som påverkar deras känslomässiga välbefinnande. En akustisk skrivbordsskärm med fast höjd MODUS designad för bänkskivor kommer att garantera akustisk komfort och hjälper dina anställda att upprätthålla koncentration. Det gör det också möjligt att integrera elementen i arbetsstationen i en enda helhet. Panelen kommer att förbli i samma höjd även om en medlem av teamet arbetar i en stående position och en annan sitter vid skrivbordet. Dessutom ger dubbelsidig akustisk skrivbord skärmar dig möjlighet att skapa färgglada kombinationer.

Moderna kontor är främst öppen plan vilket gör det svårare att skydda anställda från de negativa faktorer som påverkar deras känslomässiga välbefinnande. En akustisk skrivbordsskärm med fast höjd MODUS designad för bänkskivor kommer att garantera akustisk komfort och hjälper dina anställda att upprätthålla koncentration.