Ercomi MODUS Skrivbordsskärm

Ercomi MODUS Skrivbordsskärm

Sekretess och komfort på arbetsplatsen

Ercomi MODUS Skrivbordsskärm är justerbar eller fast höjd. Då Ercomi MODUS skärmar kommer att erbjuda både integritet och ljudabsorption. Ercomi MODUS skyddar man mot allmänna kontors buller. Därför är det ett utmärkt sätt att förbättra arbetsmiljön och välbefinnande på ert kontor.

  • Ercomi MOTION Skrivbord
  • Ercomi MODUS Skrivbordsskärm
Ercomi MODUS Skrivbordsskärm

Personliga färgkombinationer

Ercomi MODUS skrivbordsskärm är dubbelsidiga. Tack vare denna konstruktion kommer du därför att kunna välja en kombination av två olika färger. Dessutom är det ett enkelt sätt att skapa din egen designade arbetsplats. Därför kommer att relatera harmoniskt till företagets stil i ditt företag och dess kontorsinredning. 

Ercomi MODUS Skrivbordsskärm

För enstaka skrivbord

MODUS-skärmarna är utformade för EN-, ONE H-, LÄTT-, T-EASY-, NOVA A- och MOTION-enkla skrivbord. De ger ljudabsorption av klass D så att anställda definitivt kommer att njuta av den akustiska komforten de erbjuder. Beroende på dina behov kan du enkelt justera höjden på dessa akustiska skärmar genom att släppa och dra åt metallhållarna.

För Ercomi MOTION bänkskrivbord

Ercomi MODUS-skrivbordsskärmar är speciellt designade för MOTION två-bänkbänkar. Beroende på nivån på distraherande ljud som finns i arbetsmiljön kan du välja akustiska avdelare som erbjuder ljudabsorption av klass C eller D. MODUS-skärmar har en fast höjd, vilket gör att de får ett enhetligt utseende på arbetsytan även med en anställd stående och en annan sitter vid skrivbordet.

Ercomi MODUS Skrivbordsskärm