Ercomi MODUS Ljus

MODUS Light är lätta, ljudabsorberande vägg- och takpaneler som förbättrar kontorsakustiken och fungerar som en inspirerande och funktionell inredningslösning.

Akustikpaneler är utmärkta interiördetaljer som ger akustisk komfort i öppna kontor

Ercomi MODUS Light är lätta, ljudabsorberande vägg- och takpaneler som förbättrar kontorsakustiken och fungerar som en inspirerande och funktionell inredningslösning. Detta är särskilt viktigt för öppna kontor där de anställda utsätts för bakgrundsljud som stör deras koncentration.

Akustiska paneler fungerar som en ljudsvamp som suger upp distraherande ljud och minskar efterklangljud och ger akustisk komfort i din arbetsmiljö. Panelerna är gjorda av akustiskt skum som erbjuder klass A (för en 68 mm panel) eller klass C (för en 48 mm panel) ljudabsorption.

Tack vare sin lätta design är dessa akustiska paneler enkla att transportera och lätta att installera. MODUS Ljus finns i tre designalternativ: vägg- och takpaneler, hängande paneler och Armstrong takpaneler (integrerade eller hängda på ett trådrep).

Implementera dina kreativa idéer genom att använda akustiska paneler i tre olika storlekar och två olika djup. Du kan också välja från vårt brett sortiment av tyger och olika färgalternativ.

Implementera dina kreativa idéer genom att använda akustiska paneler i tre olika storlekar och två olika djup. Du kan också välja från vårt brett sortiment av tyger och olika färgalternativ.