Ercomi kontorsstol VIND

Ercomi kontorsstol VIND
låter VINDEN bära dig!

Ercomi kontorsstol VIND är en familj av stolar som erbjuder en kombination av ergonomiska funktioner, funktionalitet och unik design.  De fins höga svängbara och besökarstolar som är designade för rörligt och effektivt arbete. VIND erbjuder praktiska lösningar för dagens moderna kontor som ville ha av en enhetlig och modernt design.

WIND Kontorsstol är dessutom det bästa valet för dig som tillbringar större delen av din arbetsdag och sitter mycket men som värderar komfort.

Unik funktion: justerbart svankstöd

WIND Kontorsstolen har ett direkt igenkännbart X-formigt transparent svankstöd som är unikt utformat för att förbättra stolens design, men fyller en mycket viktig funktion. Svankstödet kan justeras så att det enkelt anpassas till din korsrygg.

De silikons elastiska egenskaperna ger exceptionell god komfort.

ercomi vind kontorsstol silikons elastiska egenskaperna ger exceptionell god komfort.


Minimalistisk och funktionell nätdesign

Ryggstödet med ett flexibelt nät anpassar sig lätt till den naturliga formen på användarens rygg. De estetiska luftiga nätmaterialet garanterar en hög komfort. Ryggstödet gör det behagligt att sitta.

Innovativt stickat nät

Välj ett ryggstöd med ett unikt stickat nät skapat av en italiensk designstudio Baldanzi & Novelli designers.  Det stickade nätet är tillverkat med banbrytande teknik som gör att vi kan tillverka stolar med helt söm fria ryggstöds hörn så att inget spill lämnas kvar. En nätduk stickas individuellt för varje stol.

Visuellt slående stoppat ryggstöd

Ryggstödet är utformat med principerna om ergonomisk sittplats i åtanke för att säkerställa maximal arbetsplatskomfort.

Ryggstödet och silikon ryggstödet är samma som de som används i andra WIND-arbetsstolar.

Ger dess polyuretaninsats med unikt utformade horisontella sömmar på båda sidor en helt annan karaktär till stolen. Ryggstödet finns i olika klädsalternativ. 

Ercomi WIND uppmuntrar en ergonomiskt korrekt sittställning och ger den funktionalitet du behöver.

Enkel och intuitiv justering

WIND uppmuntrar en ergonomiskt korrekt sittställning och ger den funktionalitet du behöver. Tack vare sin enkla och intuitiva justering kan stolen enkelt anpassas till individuella användares behov och erbjuder maximal komfort för långa stint vid skrivbordet. Anpassningsfunktioner:

Synkron mekanism

Den viktkänsliga synkronmekanismen ger full komfort och uppfyller kraven i dagens dynamiska arbetsmiljö. Mekanismen anpassar sig automatiskt till användarens kroppsvikt och rörelser när man lutar sig tillbaka utan ytterligare manuella justeringar.

Justerbart svankstöd

Höjdsjusterbart korsryggstöd anpassar sig till mänsklig ryggs form och tryck.

Justering av sittdjupet

Fast säte eller djupjusterbart säte.

Armstöd

Fasta eller 2D / 3D armstödjusteringsalternativ.

Nackstöd

Nackstöd med höjdjustering och 30 ° vinkeljustering.