Ercomi Kontorsstol ACTIVE 3.0

Ercomi Kontorsstol ACTIVE 3.0

Ercomi Kontorsstol ACTIVE 3.0 utrustats med mer och mer avancerade mekanismer som gör det möjligt för användaren att luta sig bakåt på ryggstödet eller säkerställa mikro rörelser i användarens bäcken, höfter, överkropp, axlar och nacke. Dessutom får din rygg stöd solidt i varje ögonblick, även när du ändrar sin kroppsposition. Det så kallade dynamiska stödet låter användaren släppa sina spänd muskler och minimera risken för skador. Inte minst är stolarna utformade så att de kan matcha de naturliga kurvorna i din rygg och minska onödiga tryck, t.ex. under dina knän.

Ercomi Kontorsstol ACTIVE 3.0

Ercomi ACTIVE 3.0

Ercomi ACTIVE 3.0 Prova vår nya stol innan du och din kropp bestämmer hur ni kommer att sitta de närmaste åren. Vi kommer till dig med en provstol som du och din kropp kan testa någon vecka. Här ställer vi in stolen så att den passar just dig och din kropp. Dess utom får ni en genomgång hur ni använder alla funktioner.

Ercomi är för välbefinnande

Vi vill hjälpa våra kunder att skapa bästa möjliga arbetsplatser och ge dem de senaste ergonomiska lösningarna. Det är därför vi samarbetar med världens främsta designers. Vi övervakar regelbundet nya möjligheter och passar in i våra produkter med nya mekanismer som ökar deras komfort och funktionalitet. 


Ordinarie pris 7 995,-

Kampanjpris 5 995,-

Gällande mervärdesskatt tillkommer