Ercomi Konferensbord NOVA Wood

Konferensbord Ercomi NOVA Wood

Ercomi Konferensbord NOVA Wood Wood ger en touch av naturen på ditt kontor!

Ercomi Konferensbord NOVA Wood är ett skrivbordssystem som ger ditt kontor en lyxig känsla av lyx och ger dig närmare naturen och hemmastämningen!

  • Konferensbord Ercomi NOVA Wood
  • Konferensbord Ercomi NOVA Wood

För effektiv användning
Ercomi Konferensbord NOVA Wood

NOVA Wood system är perfekt för öppna kontor där du kan ordna olika områden för individuellt eller samarbete, möten och fritidsaktiviteter.

Konferensbord Ercomi NOVA Wood

Elegant bendesign är nyckelfunktionen i detta skrivsystem

Varje bord är unikt på grund av massiva ben i aska:

  • Trästruktur och breda tillväxtringar skapar ett distinkt mönster;
  • Målat och lackerat trä avslöjar mönstret ännu mer;
  • Naturligt trä tenderar att ändra sin färg över tid.

Vilken karaktär avslöjar ditt kontor?

Wood ger dig möjlighet att skapa en önskad kontorsstil oavsett om du vill att den ska förmedla en känsla av värme och hygge, likna en modern loftinredning eller skapa en atmosfär av subtil lyx. Välj bland ett brett utbud av stationära datorer och strukturer de som bäst passar dina behov.

Viktiga detaljer

Ask träinsats är inte bara iögonfallande detalj utan också en bekväm lösning för hantering av de elektriska ledningar och kablar som ett funktionellt konferensbord behöver.

Nova Woods mötesbord uppmuntrar utbyte av idéer, information och effektivt samarbete.  Nova Wood bordet erbjuder en smart kabelhanterings lösning.  Från en mängd val kan du välja en lösning som passar dina behov – med en träinsats och infällda eluttag. Varje konferensbord är unikt med massiva ben i ask. Trädets struktur och breda årsringar skapar ett unikt mönster. Naturligt trä tenderar att ändra färg över tiden. NOVA Wood är lämplig för att ordna inredningen baserat på öppna landskaps koncept.

Att tänka på!

I dagens tider är det hög tid att anpassa sitt konferensbehov. Möten och konferenser blir allt mer teknikintensiva. Videomöten blir allt mer vanligare och därför blir uppkoppling av bildskärmar och projektorer och annan teknik i anslutning till konferensbordet en nödvändighet. Man behöver också några eluttag för att kunna ladda tekniska prylar. Därför är det väl värt att investera i en kabelbox till konferensbordet. När man har långa sittningar är ett höj- och sänkbart konferensbord värt att investera i.

Ett alternativ vid köp av konferensbord är bord som går att variera. Varför inte fällbara bord som dessutom ger en flexibel lösning för verksamheten. Det går att snabbt skapa den rätta funktionen tack vare de fällbara borden. Fällbara runda bord kan vara ett alternativ vid vissa tillfällen. Med hjälp av vagnar blir det lätt att anpassa lokalen. Man kan ta fram och bort borden på ett enkelt sätt.

Vi erbjuder ett brett sortiment av konferensmöbler. Allt ifrån fasta, fällbara bord och staplingsbara stolar mm. De flesta produkterna finns även i lager för omgående leverans. Konferensmöbler skall vara av hög kvalité samt flexibla och givetvis lätta att flytta runt..

Ljus, ljud

Gardiner av ull tar effektivt ner ljudbrus och ger möjlighet till snabb mörkläggning. Dessutom en varm känsla av ombonad. Det finns olika färger och en design för varje önskemål.

 Gratis ritnings hjälp i 3D 

Vi rekommenderar dig att utnyttja denna tjänst. Vi erbjuder den till alla våra kunder så att ni kan visualisera i förväg hur möblerna kommer att passa in och placeras i era lokaler. Färger och former kan enkelt justeras med ett par knapptryckningar. Så ser ni hur färgersättningen tar sig ut. Till sist så ser man till att använda lokalerna på det effektivaste sättet. Vår ritnings tjänst är dessutom väldigt användbart när flera personer är inblandade, med varierande tycke och smak.

En stor fördel är att du kan får ett budget underlag för att se vad allt kommer att kosta. Vi kan erbjuda alternativ när det gäller finansiering. Ni kan välja mellan. att hyra eller köpa