Ercomi förvaring UNI Skåp

Ercomi förvaring UNI

Ercomi förvaring UNI Förvaring

Ercomi förvaring UNI universella lagringssystem är designat för enkel dokument arkivering. Välj bland vårt brett utbud av förvaringsskåp för att passa dina specifika behov och för att effektivt utnyttja ditt kontor.

Förvaring UNI ett brett utbud

Förvaring UNIer bjuder ett brett utbud av skåp som finns i olika höjder och bredder. 
Vårt sortiment inkluderar bokhyllor, skåp med dörrar och skrivbordsskåp.

Ercomi förvaring UNI
Ercomi förvaring UNI

Välorganiserad lagring av kontorsmaterial

UNI skåp är ett utmärkt val om du letar efter lagringslösningar som gör att du kan organisera dokument effektivt och hjälpa till att hitta dem snabbt. Med ett stort urval av tillbehör kan du ordna insidan av skåpen utifrån dina individuella behov.

Ercomi förvaring UNI

UNI Färgglada detaljer

Lägg till en touch av lekfull stil i dina skåp. En klädd baksida av skåpet ger färg till ditt kontor och absorberar buller. Om du väljer ett skåp med en speciell rygg som är lämplig för att skriva på det, har du ett extra utrymme för att fånga dina idéer.

Minimalistisk stil – obegränsade möjligheter

En bekväm och modern arbetsmiljö bör vara både ergonomisk och högteknologisk och samtidigt välorganiserad. Det är bäst att se till att dina kontorsmaterial och personliga tillhörigheter är nära till hands men inte kommer i vägen. Detta gör att anställda kan skapa en personlig arbetsplats som får dem att känna sig bekväma.

Ercomi förvaring UNI är en enkel och universell lösning utformad för att tillgodose alla kontorsmässiga behov för de dagliga behoven på kontoret. Tack vare lagringskapaciteten kan den justeras för att tillgodose anställdas specifika lagringsbehov och säkerställer att allt nödvändigt är inom räckhåll. Ett stängt lagertorn gör en individuell arbetsplats välorganiserad och attraktiv.