Ercomi förvaring NOVA Skåp

Ercomi förvaring NOVA

Ercomi förvaring NOVA Underbar enkelhet

Ercomi förvaring NOVA Dessa skåp är en del av det breda och universella kontorsmöbelsystemet NOVA. Enkla och ergonomiska lösningar är idealiska för att sätta upp stora kontorslokaler och hjälpa till att skapa en sammanhängande interiörstil.

Ercomi förvaring NOVA

Brettgående system

Ställ in ergonomiska arbetsstationer, team arbetsutrymmen och kundmöten. Ercomi NOVA-produktserien erbjuder ett brett urval av arbetsbord och mötesbord, skåp och mottagningsmöbler.

Anpassad till skrivbordets höjd

Skåpens höjd matchar höjden på bänkskivorna som finns i produktserien. Detta gör dem praktiska att använda, passar också harmoniskt med den övergripande designen på din arbetsplats.

Ercomi förvaring NOVA
Ercomi förvaring NOVA

Dekorativa element

Välj dekorativa akrylglas insatser och handtag för ditt skåp för att ge en fin touch till det.

Minimalistisk stil – obegränsade möjligheter

En bekväm och modern arbetsmiljö bör vara både ergonomisk och högteknologisk och samtidigt välorganiserad. Det är bäst att se till att dina kontorsmaterial och personliga tillhörigheter är nära till hands men inte kommer i vägen. Detta gör att anställda kan skapa en personlig arbetsplats som får dem att känna sig bekväma.

Ercomi förvaring NOVA universell lösning utformad för att tillgodose alla kontorsmässiga behov för de dagliga behoven på kontoret. Tack vare lagringskapaciteten kan den justeras för att tillgodose anställdas specifika lagringsbehov och säkerställer att allt nödvändigt är inom räckhåll. Ett stängt lagertorn gör en individuell arbetsplats välorganiserad och attraktiv.