Ercomi förvaring BOXI

Ercomi förvaring BOXI

Ercomi förvaring BOXI
Minimalistisk stil – obegränsade möjligheter

Ercomi förvaring BOXI bekväm och modern arbetsmiljö bör vara både ergonomisk och högteknologisk. och välorganiserad.  Se till att dina kontorsmaterial och personliga tillhörigheter är nära till hands. Detta gör att anställda kan skapa en personlig arbetsplats som får dem att känna sig bekväma.

Ercomi BOXI lagringstorn är en enkel och universell lösning som är utformad för att tillgodose alla kontors behov. För att tillgodose anställdas specifika lagringsbehov. säkerställer att allt nödvändigt är inom räckhåll. Ett stängt lagertorn gör en individuell arbetsplats välorganiserad och attraktiv.

Ercomi förvaring BOXI

För både lagarbete och för individen

Ercomi BOXI är ett universellt kontorslagrings system designat för en mängd olika applikationer, så att du kan hålla ditt kontorsutrymme välorganiserat och säkerställa funktionell lagring av olika artiklar för både stora team och individers mest krävande behov. Alla lagringstorn finns i två djup på 800 mm eller 820 mm, så att de kan kombineras med enstaka skrivbord eller bänkskrivbord.

Ercomi förvaring BOXI

Flexibelt arrangemang av arbetsytor

Välj en föredragen tornhöjd: ett lagringstorn på 740 mm kan tjäna som en förlängning till ett skrivbord med fast höjd, medan alternativ 1090 mm eller 1200 mm kommer att vara ett utmärkt tillägg till skrivbordet eller kan användas som arbetsyteavdelare. BOXI-lagringstorn med hyllor kan ha antingen höger- eller vänsterkonfiguration, så att de enkelt kan ordnas om du bestämmer dig för att ändra arbetsytans layout.

Ercomi BOXI-lagringstorn har en minimalistisk stil och passar perfekt in i olika kontorsinredningar, som samtidigt fungerar som ett iögonfallande tillskott till din arbetsyta. Ercomi BOXI kan användas som en universell

Visuell mångsidighet

Ercomi BOXI-lagringstorn har en minimalistisk stil och passar perfekt in i olika kontorsinredningar, som samtidigt fungerar som ett iögonfallande tillskott till din arbetsyta. Ercomi BOXI kan användas som en universell lagringsbehållare och den introducerar en lekfull touch på kontorsrummet. Blanda och matcha olika melamin överdrag eller använd en planterings låda för att förvandla BOXI-lagringstornen till gröna öar med blomstrande grönska, vilket kommer att vara ett utmärkt sätt för anställda att vila ögonen under en paus.

Få det bästa av alla tillgängliga alternativ

Multifunktionella Ercomi BOXI-lagringstorn med olika applikationer kan tillgodose olika medarbetares behov. Välj rymliga hyllor eller universella fillådor, små hyllor med klädfoder eller små lådor för förvaring av små föremål. BOXI-lagringstorn är idealiska för förvaring av personliga föremål, hängande kläder eller väskor. Ercomi BOXI-lagringstorn med USB- eller kontaktuttag gör att du kan ladda dina mobila enheter. BOXI kommer att underlätta dina dagliga kontorsuppgifter på din arbetsplats.

Multifunktionella Ercomi BOXI-lagringstorn med olika applikationer kan tillgodose olika medarbetares behov. Välj rymliga hyllor eller universella fillådor, små hyllor med klädfoder eller små lådor för förvaring av små föremål. BOXI-lagringstorn är idealiska för förvaring av personliga föremål, hängande kläder eller väskor. Ercomi BOXI-lagringstorn med USB- eller kontaktuttag gör att du kan ladda dina mobila enheter. BOXI kommer att underlätta dina dagliga kontorsuppgifter på din arbetsplats.