Ercomi EXKLUSIVA Skrivbord

Ercomi EXKLUSIVA Skrivbord

Ercomi EXKLUSIVA Skrivbord har ett utbud av eleganta och funktionella alternativ för en modern chef. Välj ett som hjälper dig att vara i rörelse och vara aktiv även vid ditt skrivbord. Fortsätt driva och håll dig frisk och produktiv.

Ercomi EXKLUSIVA Skrivbord

MOVE

Ercomi EXKLUSIVA Skrivbord

PLANA

Ercomi EXKLUSIVA Skrivbord

AIR

NOVA

Viktiga råd för välmående

Det visar sig nämligen på att stillasittande är en av vår tids stora hälsofaror och att vi mår bra av att variera arbetsställningen. Ett rörligt skrivbord är därför att föredra för dig som har långa dagar. Att kontinuerligt byta mellan en sittande och stående ställning under dagen är ett bra sätt att aktivera kroppen. Ercomi skrivbordslösningar får oss att må bättre – både på kort och lång sikt.

Gratis ritnings hjälp i 3D

Gratis ritnings hjälp i 3D – Vi rekommenderar dig att utnyttja denna förmånliga tjänst. Vi erbjuder den till alla våra kunder så att ni kan se i förväg hur möbleringen kommer att att se ut och placeras i . Färger och former kan enkelt justeras med ett par knapptryckningar. Så ser ni hur färgersättningen tar sig ut. Till sist så ser man till att använda lokalerna på det effektivaste sättet. Vår ritnings tjänst är dessutom väldigt användbart när flera personer är inblandade, med varierande tycke och smak.

En stor fördel är att du kan får ett budget underlag för att se vad allt kommer att kosta. Vi kan erbjuda alternativ när det gäller finansiering. Ni kan välja mellan att hyra eller köpa.