Ercomi EASY Skrivbords lösning

Ercomi EASY Skrivbord

Ercomi EASY Skrivbords lösning gör det enkelt att vara produktiv!

Ercomi EASY Skrivbords lösning ergonomiskt och funktionellt skrivbordssystem för sittställning finns som enkel- eller bänkskrivbord. Välj från vårt breda utbud av lösningar för att sätta upp ett elektriskt höjdjusterbart skrivbord som passar bäst för ditt arbetsutrymme. Lätt att välja, lätt att använda och lätt att hålla dig produktiv under en längre tid.

Ercomi EASY Skrivbord

Individuell justering

Ercomi EASY Skrivbords lösning är designade för ergonomiska och dynamiska arbetsstationer som gör att du enkelt kan ändra din position från sittande till stående. Detta kommer att hålla din kropp i rörelse och ditt sinne skarpare. Du kan justera höjden på skrivbordet med en knapptryckning eller via Bluetooth-fjärrkontroll från din smartphone. Välj en personlig höjd för din bekvämaste arbetsplats och spara dina höjdpreferenser. Genom att använda LINAK-appen kan du också få en påminnelse om att växla mellan sittande och stående positioner.

Ercomi EASY Skrivbords lösning

PIEZO-kollisionsteknik

Ett arbetsbord omges ofta av andra föremål. Medan ett justerbart höjdbord är i rörelse, kan det av misstag kollidera med ett skåp om du sänker ner det hela vägen. För att förhindra detta stoppar kolumnsensorn på tre nivåer automatiskt skrivbordets rörelse om den känner ett hinder i sin väg. Maskinvarubaserad PIEZO-antikollisionslösning begränsar materiella skador om skrivbordet kolliderar med ett fast föremål.

Ercomi EASY Skrivbords lösning en god stabilitet

Två bänkbänkar är en utmärkt lösning för att kombinera arbetsstationer. Det delade benet på bänkskivorna ger maximal stabilitet för de sammanfogade bänkarna.

Fötter

Välj mellan två typer av metallfot, den universella eller lätta designversionen.

Att tänka på!

Vanliga raka skrivbord har sina fördelar och du kan välja storlek som passar dig. Dessutom när det gäller att ytan är begränsad. En av många fördelar är att de kan placeras i olika formationer antingen mitt i rummet. Dessutom enkelt kan separeras med hjälp av bordsskärmar eller skärmväggar.  Storleken på bordsskivan avgörs synnerligen av hur mycket grejer du behöver ha omkring dig när du arbetar. Idag är det vanligt med flera datorer, skärmar, ritningar o projektunderlag, pärmar m.m. Då är en större skiva att föredra. För den som bara har en bärbar dator kanske det räcker med ett i mindre storlek, med plats över för annat i rummet.


Sitter du många timmar vid ditt skrivbord?

Sitter du många timmar vid ditt skrivbord?Det visar sig nämligen på att stillasittande är en av vår tids stora hälsofaror och att vi mår bra av att variera arbetsställningen. Ett rörligt skrivbord är därför att föredra för dig som har långa dagar. Att kontinuerligt byta mellan en sittande och stående ställning under dagen är ett bra sätt att aktivera kroppen. Ercomi skrivbordslösningar får oss att må bättre – både på kort och lång sikt.