Ercomi DOMINO Receptionsdisk

Ercomi DOMINO Receptionsdisk

Ercomi DOMINO Receptionsdisk
Reglerna är enkla: sluta aldrig skapa!

Ercomi DOMINO Receptionsdisk är till största delen en strikt och formell inredning. Vilket innebär plats för kreativitet, frihet och individualitet när det gäller moderna kontorsmiljöer. Mottagning är den första platsen som märks när en klient eller affärspartner går in på ditt kontor. Det första intrycket görs just här och det kan ibland påverka det framtida samarbetet. Ercom föreslår många olika sätt att göra ditt mottagningsområde imponerande och välkomnande. Rent, modernt utseende utan skarpa hörn så att ditt kontor ser välkomnande, vänligt och mysigt för besökare. Slutligen se receptionsdisken som ett visitkort för ditt företag eller varumärke.

DOMINO är ett unikt möbel som gör att du kan skapa arbetsplatslösningar anpassade efter dina behov. Ett stort urval av tyger, färger och storlekar erbjuder ett oändligt antal kombinationer. Reglerna är enkla: sluta aldrig skapa!

  • Ercomi DOMINO Receptionsdisk
  • Ercomi DOMINO Receptionsdisk
  • Ercomi DOMINO Receptionsdisk
  • Ercomi DOMINO Receptionsdisk
  • Ercomi DOMINO Receptionsdisk

Ercomi DOMINO Receptionsdisk har enkelt sätt att skapa unika mottagningsmöbler

För det första, välj den bas som passar bäst. Sedan väljer du från ett urval av nio olika alternativ. DOMINO-basen är bara en bakgrund för att blanda och matcha olika färger och strukturer.
För det andra, kombinera gärna två tjocklekar på panelerna (18 och 31 mm). Detta kommer att lägga till ett snyggt mönster.
För det tredje väljer du paneler i flera färger och kombinerar olika beläggningar: klädsel, melamin och naturlig faner.
Slutligen, skapa ditt eget mönster med paneler, välj bland 200, 400, 600 och 800 mm storlekar.

På bara fyra steg skapar du en original design för varje DOMINO mottagningsmöbel. Det finns inga två identiska rundor i domino-spelen, precis som det inte finns två identiska DOMINO-möbler!

Ergonomisk arbetsplats

Som nämt kan du skapa en ergonomisk arbetsplats med både vanliga eller sitt och stå skrivbord som kan anpassas till en vald höjd. Dessutom gör det att de med jämna mellanrum kan ändra sin hållning. Bland annat hålla dem aktiva och öka deras produktivitetsnivå.

Mysig atmosfär och akustisk komfort

För din DOMINO-inställning rekommenderar vi att du använder MODUS akustiska skärmar när det gäller att vara konsekvent i din interiörstil och ge anställda en känsla av integritet.

Kabelhantering lösningar

Ercomi DOMINO receptionsdisk har dessutom alla kabelhanterings lösningar som är nödvändiga för en ergonomisk arbetsplats. Elektriska kablar och internet kablar kommer inte i din väg och din arbetsyta kommer att vara snygg och estetiskt tilltalande för ögat.

Till sist välj produktmaterial och färgkombinationer som passar ditt kontor och kompletterar interiörlösningarna.SE

Gratis ritnings hjälp i 3D 

Vi rekommenderar dig att utnyttja denna tjänst. Vi erbjuder den till alla våra kunder så att ni kan visualisera i förväg hur möblerna kommer att passa in och placeras i era lokaler. Färger och former kan enkelt justeras med ett par knapptryckningar. Så ser ni hur färgersättningen tar sig ut. Till sist så ser man till att använda lokalerna på det effektivaste sättet. Vår ritnings tjänst är dessutom väldigt användbart när flera personer är inblandade, med varierande tycke och smak.

En stor fördel är att du kan får ett budget underlag för att se vad allt kommer att kosta. Vi kan erbjuda alternativ när det gäller finansiering. Ni kan välja mellan. att hyra eller köpa