Ercomi kontorsstol DIVA

Ercomi kontorsstol DIVA Kom in och provsitt

Ercomi kontorsstol DIVA Kom in och provsitt vår som är em praktisk och enkel arbetsstol att handa. Ni kommer att sitta bekvämt i arbetsstolen under många och långa arbetspass. Dessutom det så är stolen av senaste design och passar perfekt in i miljön.

Genom att försätta kroppen i jämvikt mot tyngdlagen minskar muskelansträningen i nack-, rygg- och bålmuskulaturen. Detta förhindrar överansträngning i berörda muskelgrupper och minskar risken för belastningsskador.

  • Ercomi kontorsstol DIVA
  • Ercomi kontorsstol DIVA
  • Ercomi kontorsstol DIVA

Alla arbetsplatser förändras och våra vanor med. Det som inte förändras är människans anatomi och kroppens behov av stöd, avlastning, avslappning och rörelse. Kontorsstolar baseras dessutom på en omfattande forskning inom anatomi och belastningsergonomi – Inte minst för att du till sist ska må lika bra när du kommer hem från jobbet som när du kommer dit på morgonen.

Människan är en komplex varelse uppbyggd av flera olika system som alla är beroende av varandra. Vid sittande är det främst ryggrad, nervsystem samt rygg- och bålmuskulatur som samverkar för att motverka tyngdkraften som konstant belastar kroppen rakt nedåt. Slappnar du av i nacken kommer huvudet vilja falla framåt och lutar du dig åt något håll känner du direkt av hur tyngdkraften utsätter vissa delar av kroppen för extra belastning. Utsätts ett område för statisk belastning under en längre tid blir musklerna stela och på längre sikt uppstår till slut belastningsskador. Sittandets ergonomi handlar därför om att finna en perfekt balans mellan rörelse, avslappning, stöd och avlastning. Det är enkel fysik och något vi måste förhålla oss till.

Prova även på Ercomi Besöksstol

ercomi-diva

Välj produktmaterial och färgkombinationer som passar ditt kontor och kompletterar interiörlösningarna.