Besök & arbetsstolar Ercomi VIND

Ercomi WIND stols familj erbjuder en mängd av ergonomiska funktioner. . Välj bland stolar som är höga och  svängbara eller stolar designade för effektivt arbete. Det är det viktigt att stolarna är användarvänliga.

Mångsidig funktionalitet och originell design

Ercomi WIND stols familj erbjuder en mängd av ergonomiska funktioner. Välj bland stolar som är höga, svängbara och stolar designade för effektivt arbete. Det är det viktigt att stolarna är användarvänliga. Viktigt är att stolarna uppfyller de ergonomiska kraven som ställs.

WIND-stolar har designats av den italienska designstudion Baldanzi & Novelli Designers. Besöksstolens ryggstöd följer uppdragstolens linjer och designprinciper och har samtidigt vissa unika funktioner. En av huvudfunktionerna är dess enhetliga utformning inklusive strukturen på rygg och armstöd samt det klädda sätet.

Kontinuerlig men tydlig design

WIND-stolar har designats av den italienska designstudion Baldanzi & Novelli Designers. Besöksstolens ryggstöd följer uppdragstolens linjer och designprinciper och har samtidigt vissa unika funktioner. En av huvudfunktionerna är dess enhetliga utformning inklusive strukturen på rygg och armstöd samt det klädda sätet.

Smälter in i alla kontorsmiljöer

Ercomi WIND Stolssortiment är mångsidiga och passar perfekt för mötes-, konferens- eller mottagnings arbete. Ercomi Wind erbjuder fyra olika basalternativ som gör det lättare att passa ert kontor.

Oavsett vilken typ av stol du väljer utifrån dina preferenser kommer alla att se bra ut på ditt kontor och, viktigast av allt, var och en av dem kommer att få dig att känna dig bekväm så att du kan koncentrera dig fullt ut på mötet dagordning eller utbildningsämnen.

Besöksstolar med en elegant fyrstjärnig bas skapar en visuellt slående och elegant kontorsmiljö som är idealisk för samarbets- och mötesplatser även om de inte är upptagna av kontorsarbetare

Besöksstolar med en elegant fyrstjärnig bas skapar en visuellt slående och elegant kontorsmiljö som är idealisk för samarbets- och mötesplatser även om de inte är upptagna av kontorsarbetare

Besöksstolar med en elegant fyrstjärnig bas skapar en visuellt slående och elegant kontorsmiljö som är idealisk för samarbets- och mötesplatser även om de inte är upptagna av kontorsarbetare.

Upplev den ultimata komforten med stolar för besökare från WIND-kollektionen. Denna typ av stolar är perfekt för kontorsutrymmen som används för långa möten där du vill ha en plats att koppla av under pauser.

Upplev den ultimata komforten med stolar för besökare från WIND-kollektionen. Denna typ av stolar är perfekt för kontorsutrymmen som används för långa möten där du vill ha en plats att koppla av under pauser.

En svängbar stol med en femstjärnig bas på hjul är ett idealiskt val inte bara för mötesrum utan också för en dynamisk arbetsyta som används för kortvariga uppgifter. Denna typ av stol möjliggör enkel rörelse, medan en höjdjusteringsfunktion är utformad för att enkelt tillgodose olika användares behov.

Välj en svängbar stol med femstjärnig fotkryss med hjul. Ett bra val till mötesrum och andra utrymmen som används för kortvariga uppgifter.

Ercomi Wind stolen ger rörelsefrihet och gör att det blir enklare att förflytta sig.

Höjd justeringsfunktion är utformad för att enkelt tillgodose olika användares behov.

<!-- wp:heading -->
<h2>Subtilt eller djärvt mittstycke</h2>
<!-- /wp:heading -->

<!-- wp:paragraph -->
<p>Välj från ett brett utbud av klädsalternativ / färger för att skapa precis rätt stämning som matchar din kontorsinredning. Med mjuka, pastellfärgade nyanser kan du skapa en snygg, minimalistisk stil, medan livliga färger ger en lekfull touch på ditt kontor.</p>
<!-- /wp:paragraph -->

Subtilt eller djärvt mittstycke

Välj från ett brett utbud av klädsel och färger för att skapa precis rätt stämning som matchar din kontorsinredning. Med mjuka, pastellfärgade nyanser kan du skapa en snygg, minimalistisk stil.

Varför inte välja livliga färger så får ni en lekfull touch på kontoret.