Ercomi ARCIPELAGO Trä

Ercomi ARCIPELAGO Trä bygg för att undvika upptagen kontorsmiljö.

Ercomi ARCIPELAGO Trä passar bra i moderna kontor som kräver mötes utrymmen som ger de anställda bästa möjliga arbetsmiljö.  Det är viktigt att skapa både vanliga mötesområden och privata utrymmen där de anställda kan fokusera på sina egna tankar.

Ercomi ARCIPELAGO Trä

”En ö är en fästning, ett slott mitt i havet. Här är det, vår fästning i ARCIPELAGO Trä. Ett utrymme där du kan återupptäcka en lugn, reserverad plats där du kan hitta koncentration och integritet. ”

Baldanzi & Novelli designers

ARCIPELAGO Trä lounge-sittplatser är idealiska för att skapa ett slutet “rum i ett rum” i öppna kontor. Det fungerar som ett mötes- och arbetsutrymme där du kan isolera dig från omgivningsbuller.

  • Ercomi ARCIPELAGO Trä
  • Ercomi ARCIPELAGO Trä
  • Ercomi ARCIPELAGO Trä

Design

Ercomi ARCIPELAGO Trä har designats av den italienska designstudion Baldanzi & Novelli Designers. Estetisk design, smidiga former och naturliga element ger en känsla av värme på kontoret.

Anpassningsförmåga

Det är en utmärkt lösning för möten och arbetsytor för alla kontor. Dessa sittplatser är idealiska för flera användningsområden. Korta uppgifter eller längre arbetsmöten, möten, lagarbete eller avkoppling

Bekvämlighet

Baldanzi & Novelli Designers som skapade ARCIPELAGO Trä jämför detta möbel med en ö som erbjuder en naturlig reträtt. ARCIPELAGO Trä höga paneler fungerar som hinder som skyddar anställda mot bakgrundsljud medan bekväma sittplatser skapar en avslappnad och privat miljö.

Funktionalitet

Sits enheten har plats för en skärm för bekväm presentation av information under affärsmöten. Bordet är utrustat med ett eluttag med integrerade USB-A- och C-kontakter för alla arbetsenheter för att se till att du aldrig blir slut på energi.

Ercomi ARCIPELAGO Trä olika kombinationer

Användningen av naturliga element och specifika färger påverkar anställdas produktivitet och humör positivt. ARCIPELAGO Trä är en harmonisk kombination av ek fanerad plywood och stoppade element. Vår breda färgpalett låter dig välja färger som bäst passar din kontorsstil.

Välj produktmaterial och färgkombinationer som passar ditt kontor och kompletterar interiörlösningarna.