Ercomi AKUSTK Fristående

Ercomi AKUSTK Fristående

Ercomi AKUSTK Fristående skärmar

Ercomi AKUSTK Fristående skärmsystem erbjuder er obegränsade möjligheter att dela upp kontoret med visuella och akustisk områden. Du kan välja våra fristående skärmar med stödfötter eller mobila skärmar på hjul. Med skärmarnas flexibilitet och enkla montering får ni det enkelt att dela upp kontoret. Varför inte i arbetsområden eller isolera störande kontorsutrustning. Våra akustiska skärmar finns i en mängd storlekar. Våra skärmar uppfyller akustisk klass C-klass.  Vårt stora sortiment av färger gör att du kan välja färger eller färgkombinationer som fungerar bäst för er. Ercomi AKUSTIK skärmsystem kommer att skydda din personal från nyfikna ögon. Minska störande ljus och nyfikna ögon. Man ska känna sig trygg på sin arbetsplats.

Ercomi AKUSTK Fristående skärmsystem för att uppnå god akustikmiljö. Tänk på att försöka hindra att onödiga ljud uppstår. Det är bra om lokalen har en kort efterklangstid, det vill säga den tid det tar för ljudet att tystna i lokalen. En kortare efterklangstid får man genom att använda material som absorberar eller dämpar ljud som till exempel gardiner, absorberande skärmar och takabsorbenter, till exempel undertaks plattor i absorberande material.

  • Ercomi AKUSTK Fristående

Koncentration och kommunikation
Två av de huvudsakliga åtgärder som sker på kontoret – koncentration och kommunikation – kräver avdelade zoner för att säkerställa att anställda arbetar effektivt utan att störa varandra.