Ett enkelt sätt att hålla sig aktiv på jobbet!

Ercomi Aktivt Skrivbord

Ett enkelt sätt att hålla sig aktiv på jobbet!

Ercomi Aktivt Skrivbord

Ercomi Aktivt Skrivbord – är ett elektriskt höjd justerbart skrivbord. Perfekt för de som på det sättet kan variera sin arbetsställning. Den enklaste sättet att beskriva bordet med två ord är funktionalitet och kvalitet. Ett bra val om du tillbringar större delen av din dag på jobbet.  ACTIVE arbetsbords system. Gör dessutom att du på så sätt kan byta position från sittande till stående eller vice versa. Skrivbordsskivor med estetisk design kommer att gå bra i alla kontorsmiljöer.

  • Ercomi Aktivt Skrivbord
  • Ercomi Aktivt Skrivbord
  • Ercomi Aktivt Skrivbord
  • Ercomi Aktivt Skrivbord
Skrivbordets höjd kan justeras genom att trycka på en vald knapp:

Ercomi Aktivt Skrivbord Lätt att anpassa

Skrivbordets höjd kan justeras genom att trycka på en vald knapp: en minnes positionsknapp med display eller upp- och ned kontroller. Välj en personlig höjd för din bekvämaste arbetsplats och spara dina höjdpreferenser.

Upp- och nedrörelserna på skrivbordet kan skada kolumnens

Kvalitetssäkring

Upp- och ned rörelserna på skrivbordet kan skada kolumnens färgbeläggning. AKTIVA skrivbord har ett plastelement som skyddar skrivbensbenet mot eventuella repor.

Ett arbetsbord omges ofta av andra föremål. Medan ett justerbart höjdbord är i rörelse, kan det av misstag kollidera med ett skåp om du sänker ner det hela vägen.

Ercomi Aktivt Skrivbord
Funktion mot kollision

Ett arbetsbord omges ofta av andra föremål. Medan ett justerbart höjdbord nu är i rörelse, kan det av misstag kollidera med ett skåp om du sänker ner det hela vägen. Detta kan på det sättet undvikas. Både 2- och 3 – nivåssensorn stoppar automatiskt skrivbordets rörelse om det känner ett hinder i sin väg. Funktionen mot kollision minskar risken för skador om skrivbordet kolliderar med ett hårt föremål.

Välj mellan tre typer av metallfot. Alla mönster ser minimalistiska ut, lätta och med olika eleganta accenter.

Fotdesign

När det gäller fot design, Välj mellan tre typer av metallfot. Alla mönster ser minimalistiska ut, lätta och med olika eleganta accenter.