Ercomi AIR Skrivbord Bänk

Ercomi AIR Skrivbord Bänk verkar som om de flyter i tunn luft

Ercomi AIR Skrivbord Bänk har tunna metallben som ger en känsla av lätthet

Ercomi AIR Skrivbord Bänk har tunna metallben som ger en känsla av lätthet och samtidigt säkerställer deras hållbarhet och stabilitet. Skrivbordsskåp utan handtag hjälper också till att skapa och upprätthålla en ren och sammanhängande look för kontoret. För att effektivisera utrymmet ännu mer väljer du ett skåp som är upphängt till hands att nå ovanför skrivbordet för att förvara personliga föremål och kontorsmaterial.

Ercomi AIR Skrivbord Bänk har tunna metallben som ger en känsla av lätthet och samtidigt säkerställer deras hållbarhet och stabilitet

Ercomi AIR-skrivbord med sina tunna metallben ger en känsla av lätthet och samtidigt säkerställer deras hållbarhet och stabilitet.

”Jag tror att en modern arbetsyta borde vara funktionell och lätt precis som orörd natur, kristallklart vatten och färsk AIR.”

Gediminas Juška, designer

Välj produktmaterial och färgkombinationer som passar ditt kontor och kompletterar interiörlösningarna.

Gratis ritnings hjälp i 3D 

Vi rekommenderar dig att utnyttja denna tjänst. Vi erbjuder den till alla våra kunder så att ni kan visualisera i förväg hur möblerna kommer att passa in och placeras i era lokaler. Färger och former kan enkelt justeras med ett par knapptryckningar. Så ser ni hur färgersättningen tar sig ut. Till sist så ser man till att använda lokalerna på det effektivaste sättet. Vår ritnings tjänst är dessutom väldigt användbart när flera personer är inblandade, med varierande tycke och smak.

En stor fördel är att du kan får ett budget underlag för att se vad allt kommer att kosta. Vi kan erbjuda alternativ när det gäller finansiering. Ni kan välja mellan. att hyra eller köpa.