Ercomi ACTIVE 3.0 Kontorsstol

Ercomi ACTIVE 3.0 Kontorsstol

Ercomi ACTIVE 3.0 kontorsstol utrustats med mer och mer avancerade mekanismer som gör det möjligt för användaren att luta sig bakåt på ryggstödet eller säkerställa mikro rörelser i användarens bäcken, höfter, överkropp, axlar och nacke. Dessutom får din rygg stöd solidt i varje ögonblick, även när du ändrar sin kroppsposition. Det så kallade dynamiska stödet låter användaren släppa sina spänd muskler och minimera risken för skador. Inte minst är stolarna utformade så att de kan matcha de naturliga kurvorna i din rygg och minska onödiga tryck, t.ex. under dina knän.

Ercomi ACTIVE 3.0 kontorsstol

Kontorsstolen som är en riktig bästsäljare!

Med Ercomi ACTIVE 3.0 kontorsstolen sitter du bekvämt hela dagen. Anpassa din arbetsställning efter behov. Den höga ryggen med justerbart nackstöd ger bra avlastning för nacke och skuldror. Har synkronmekanism vilket gör att den anpassar sig efter kroppens rörelser på ett ergonomiskt riktigt sätt.

Mer om stolen

Ergonomisk kontorsstol med armstöd och nackstöd. Stolen har ställbart sittdjup, ställbara armstöd och vinklings bart nackstöd, vilket ger dig väldigt bra inställningsmöjligheter. Synkrongunga som enkelt låses och frikopplas med samma reglage som höjdjusteringen.

Ryggstöd med väldigt bra inbyggt svankstöd för dig som behöver extra stöd.

Ercomi är för välbefinnande

Vi vill hjälpa våra kunder att skapa bästa möjliga arbetsplatser och ge dem de senaste ergonomiska lösningarna. Det är därför vi samarbetar med världens främsta designers. Vi övervakar regelbundet nya möjligheter och passar in i våra produkter med nya mekanismer som ökar deras komfort och funktionalitet.