Be-Ge 9080 24h

Bevakningsstol Be-Ge 9080 24h

Bevakningsstol Be-Ge 9080 24h har sitt ursprung från deras förarstolar. Stolen har justerbart svankstöd för bästa möjliga sittkomfort. Armstöd som är justerbara och uppfällbara. Steglöst låsbar balans mekanism och vinkling av ryggdyna. Tiltjustering av sittdyna. Stolen kan utrustas med luftsvankstöd, komfortnackstöd och flera modeller av armstöd Levereras komplett med arm- och nackstöd. Stolen har 2 års garanti

Be-Ge 9080 24h bevakningsstol Pris 13 290,-

Gällande mervärdesskatt tillkommer.

Organisation
Vem ska vi kontakta

Be-Ge 9080 24h bevakningsstol som tål att användas 24-7.

Be-Ge 9080 24h bevakningsstol komplett i utförande med justerbara armstöd. Samt komfortnackstöd i svart skinn Stolstyg i Fame.

Be-Ge är världens äldsta tillverkare av justerbara förarstolar men tillverkar också mycket robusta och sköna kontorsstolar, operatörs- och bevakningsstolar. Stolen har perfekta egenskaper för att fungera i alla typer av miljöer och för användning dygnet runt.

Ergonomi små förändringar
– stora skillnader

  • Det är viktigt att du är noga med att ställa in din stol rätt för att få full nytta av de ergonomiska egenskaperna.
  • Sätt dig lätt bakåtlutad, ca 15 grader. Detta är den ställning som de flesta tycker är skönast, oavsett stolstyp. Ställningen är stabil och avlastar kroppstyngden mot stolen.
  • Sitt långt bak på sitsen. Det ger dig full kontakt med ryggstödet så att ryggstödet ger stöd och avlastning där det ska. Se till att din sittdyna inte är för långt utdragen så att du inte når ryggstödet.
  • Hitta en lagom höjd i förhållande till golvet – inte för högt. Du ska kunna sitta helt intill ryggstödet och aningen bakåtlutad och nå ned till golvet med fötterna. Detta för att skapa balans i stolen och minska trycket på låren

Till sist

En ergonomisk och bekväm kontorsstol vilket är viktigt – många människor tillbringar 8 timmar eller mer på att sitta i samma stol.  Denna stol har hög komfort.

5/5